Efectul BodyShape SLIM NO GYM GEL, de la elmiplant

Împletind puterea naturii şi a ştiinţei, elmiplant creează aliatul unui corp suplu: gelul SLIM NO GYM întregeşte gama BodyShape şi este un produs revoluţionar, ce ajută la remodelarea siluetei. Integrat într-un stil de viaţă activ şi sănătos, SLIM NO GYM imită efectul exerciţiilor fizice de rezistenţă, îmbunătăţind tonusul muscular. Silueta mult dorită este la distanţă de câteva utilizări ale noului produs revoluţionar.

ACTIGYM™ şi extract de merişor - ingredient activ premiat pentru inovaţie, ACTIGYM™, este extras din plancton marin ce se găseşte în insulele Bermude, utilizându-se pentru această acţiune un procedeu biotehnologic.

ACTIGYM™ îmbunătăţeşte dezvoltarea fibrelor musculare ce necesită în mod normal exerciţii de anduranţă şi ajută la arderea eficientă a grăsimilor.

Pentru a menţine tonusul pielii, SLIM NO GYM este îmbogăţit cu extract de merişor de cultură organică, ce abundă în taninuri, vitamina C şi AHA, recunoscute pentru proprietăţile antioxidante şi revitalizante. Produsul recent lansat este special conceput pentru a îmbunătăţi tonusul muscular, pentru a redefini silueta prin pierderea în greutate şi pentru a reduce circumferinţa abdomenului, şoldurilor, coapselor şi braţelor.

În urma utilizării regulate a gelului remodelator SLIM NO GYM, silueta este redefinită prin pierderea în greutate şi tonifiere, iar întregul corp se bucură de remodelarea ce se vede şi în centimetri:
•    Cu până la 3,4 cm mai puţin în circumferinţa abdomenului*
•    Cu până la 2 cm mai puţin în circumferinţa coapselor, iar pielea este mai netedă*
•    Circumferinţa braţelor este redusă, în timp ce aspectul lăsat al pielii este îmbunătăţit**
    
Gel BodyShape SLIM NO GYM, 150 ml, preţ 22,25 lei.

*Evaluare clinică instrumentală şi autoevaluare sub control dermatologic, 25 de femei, 2 aplicări pe zi, timp de 28 de zile.
**Rezultate dovedite clinic pentru ACTIGYM™

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod