"Dieta personalizata", de Alain Golay

Cine nu a incercat un regim de slabire fara a obtine succes? Motivul este simplu: regimul ideal pentru unele persoane nu este la fel de eficient pentru altele, deoarece nu ne ingrasam din aceleasi motive.

Dr. Alain Golay respinge ideea unui regim de slabire universal valabil. El propune pentru fiecare persoana un anumit regim, in functie de caracterul si conditiile sociale ale fiecareia in parte.

Vei intelege mai bine de ce si cum castigi in greutate, in functie de personalitatea fiecareia: "promovantii" - mari iubitori de viata, "controlantii" - care nu au niciodata timp sa manance, "facilitantii" - atasati la viata sociala si incapabili sa refuze o invitatie la masa si, in sfarsit, "analizantii" - legati de obiceiurile lor si care comit in fiecare zi aceleasi greseli dietetice.

Pentru fiecare dintre acestia, autorul propune diferite regimuri in concordanta cu personalitatea lor, sfaturi nutritionale (asupra grasimilor, alcoolului, hidratilor de carbon etc), si explica declansatorii si stimulii care franeaza pierderea in greutate. Scopul: o alimentatie echilibrata fara a simti frustrare.

Poti achizitiona cartea "Dieta personalizata. Slabeste in functie de personalitatea ta" de Alain Golay, aparuta la editura All, din librarii, la pretul de 24,90 lei.

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • DULCINELA pe 3 Oct 2008, 16:18
    DIETA

    BUNA EU SUNT NINUTZA SI VREAU SA VA SPUN CA SA NU AVETI PROBLEME CU GREUTATEA,SFATUL MEU:ACORDATI CIT MAI MULT TIMP PENTRU SEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • kret_cris pe 1 Oct 2008, 20:38
    dieta

    Pentru fetele care au scris mai sus eu le recomand o vizita la un nutritionist, acesta va va ajuta. Eu asa am reusit sa dau jos 10 kg foarte usor fara sa fac foammea ci doar mancand sanatos. In urma unor analize nutritionistul va va spune regimul potrivit pt fiecare. Mult succes!!!!

    0
    0

  • elena.dany pe 30 Sep 2008, 15:28
    help

    Buna! Numele meu este Elena, am 21 de ani, 1,60 inaltime si 67kg. Mi-as dori foarte mult sa slabesc dar sunt si gurmanda. Va rog frums sa ma ajutati pentru ca ma simt foarte greoaie si nu mai pot sa ma misc ca si inainte. Va multumesc anticipat

    0
    0

  • alina pe 23 Sep 2008, 00:27
    dieta

    buna!sint alina.am 32 de ani 1-65 si 75 kg.nu ma simt bine deloc cu corpul meu.as vrea sa stiu cum pot sa slabesc cu putin adieta.va spun ca eu nu sint partidaria de diet.niciodata nu am putut sa o duc pina la capat.va multumesc

    0
    0

  • Larisa pe 20 Aug 2008, 09:06
    Buna ma numesc Larisa am 15 ani si am 1,67 inaltime si si 85 de kile . Am urmat si un regim am dat jos 4 Kg si dupaia le-am pus la loc . Vreau sa ma ajutati

    SUnteti tari si ador exercitile

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod