Detoxifierea iti curata corpul

Da-i organismului tau o mana de ajutor. Elibereaza-l de toxine.
Da-i organismului tau o mana de ajutor. Elibereaza-l de toxine. La Keiko SlimSpa gasesti cele mai performante tehnici pentru detoxifere. Detox Spa este una dintre ele. Iti accelereaza metabolismul si purifica natural corpul.

Procedura e foarte simpla. Picioarele tale vor sta intr-o solutie salina. De ce? Pentru ca, la nivelul talpilor sunt reprezentate toate organele interne. Iar tu... tu nu ai decat sa stai si sa observi. Daca apa se coloreaza in verde sau galben este o dovada a detoxifierii rinichilor si tractului urinar, in timp ce culorile maro si negru semnaleaza curatirea ficatului si a vezicii biliare.

Vrei sa continui detoxifierea? Minunat! Testeaza atunci si masajul transdermic cu Dermocell.
Obtii un drenaj limfatic profund. Retentia de apa si toxinele vor fi eliminate rapid din organism. Tot pentru drenaj limfatic poti incerca si presoterapie cu PressoSymphony – purifica organismul si intareste sistemul imunitar. Nu rata nici vibromasajul cu Vibromatique.

Cristalele de toxine vor fi fisurate.... si apoi eliminate. Sau beneficiaza de efectele purificatoare ale programului de electrostimulare. Aparatul de electrostimulare Professional 24 Pads are programe de drenaj limfatic special create pentru ca organismul tau sa fie mai sanatos.  

Nu uita ca detoxifierea organismului ajuta uluitor de mult procesul de slabire si faciliteaza si reducerea celulitei.


Vino la Keiko SlimSpa. Pe bulevardul Magheru, numarul 29 sau pe strada Constantin Daniel, numarul 3. Afla mai multe despre noi pe www.keiko.ro .
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod