Descopera programele de detoxifiere de la JUICEit!

Producem suc proaspăt, presat la rece şi nepasteurizat, din legume şi fructe folosind materie primă din surse locale, proaspătă şi de sezon.
Delicioase şi eficiente, sucurile noastre sunt pline de vitamine şi nutrienţi care resetează vitalitatea corpului şi vă ajută în îmbunătăţirea stării de sănătate, în regăsirea echilibrului şi în drumul către un stil de viaţă sănătos.  Dacă munciţi mult şi aveţi o viaţă activă, dar vă doriţi ca sistemul vostru digestiv să beneficieze de o resetare, programele JUICEit de detoxifiere sunt exact ceea ce aveţi nevoie.

Folosim un sistem de presare hidraulic care aplică o forţă de şapte tone pentru a separa sucul de pulpă. Sucul astfel obţinut este complet din punct de vedere nutriţional, conţinând de cinci ori mai multe vitamine, minerale şi enzime decât sucul obţinut prin pasare sau prin stoarcerea cu un aparat centrifugal.  Ne mândrim cu faptul că pregătim sucurile pentru dumneavoastră în fiecare zi, astfel încât puteţi beneficia de prospeţimea lor maximă.

Misiunea JUICEit

Credem că echilibrul care începe din interior este cea mai bună cale spre sănătate şi frumuseţe.  Credem că grija pentru corp şi sănătate trebuie şi poate să fie o prioritate, fără însa a implica prea multe eforturi şi interdicţii.
Misiunea noastră este de a vă ajuta să atingeţi nivelul optim de sănătate prin iniţierea unui stil de viaţă sănătos cu ajutorul liniei noastre de sucuri detoxifiante, presate la rece şi 100% naturale.

Beneficiile detoxifierii

Reprezintă o pauză pentru sistemul digestiv
Ajută ficatul la eliminarea toxinelor din organism
Infuzează corpul cu vitamine, nutrienţi şi minerale
Facilitează consumul unor cantităţi mari de legume şi fructe decât în mod uzual
Ajută la alcalinizarea organismului şi la reglarea PH-ului sângelui
Scăderea în greutate
Ajută să vă recăpătaţi concentrarea
Creşte nivelul de energie zilnică
Redă tonusul şi strălucirea tenului
Reduce celulita şi stratul adipos – schimbarea dietei este una dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de celulită
Scade frecvenţa de manifestare a alergiilor
Reduce dependenţa de zaharuri şi alţi stimulenţi de sinteză
Ameliorează presiunea sângelui


Programele JUICEit pentru detoxifiere

New You – Nu aţi încercat o cura de detoxifiere până în prezent? Acum este momentul să încercaţi mixurile noastre atent concepute de fructe şi legume şi să vă bucuraţi de rezultate imediate! Obiectivul programului New You este de a satura organismul cu vitamine, enzime şi minerale, pentru a ajuta ficatul şi sistemul digestiv în efectuarea unei detoxifieri rapide şi eficiente.  Combinaţia de fructe şi legume este atent concepută pentru ca sucurile să fie delicioase, dar şi eficiente.

Beauty Boost 
- Cu siguranţă serumurile şi cremele au un rol important în păstrarea frumuseţii pielii, însă alimentaţia corectă este cea care asigură adevarata sănătate a tenului, din interior spre exterior.
Hrăniţi-vă pielea cu o serie de reţete create special pentru a reda chipului luminozitatea şi strălucirea! Programul Beauty Boost pune accentul pe câteva ingrediente-cheie cum ar fi morcovul, turmericul şi castravetele, care, în combinaţie cu restul componentelor, reîmprospătează tenul şi îi redau aspectul sănătos.

Skinny Bitch – Poţi ajunge în formă maximă cu ajutorul curei noastre de detoxifiere bazate pe un conţinut scăzut de zaharuri.  Un program de detoxifiere pentru avansaţi, Skinny Bitch conţine o proporţie mai mare de sucuri verzi şi de legume cu un index glicemic mai mic decât restul curelor. Rezultatul este un proces de pierdere a greutăţii mai accelerat.  

Comenzile se fac pe e-mail la office@juiceit.ro cu două zile înainte de începerea curei. În momentul lansării comenzii vă vom trimite informaţii detaliate despre pregătirea corpului înainte de a începe cura JUICEit, despre lucrurile la care trebuie să vă asteptaţi pe parcursul acesteia, cât şi informaţii post detox.   Suntem întotdeauna alături de dumneavoastră pe parcursul acestui proces şi ne puteţi contacta oricând la 0722 710 783 sau 0722 321 895 pentru orice întrebare.  Mai multe informaţii despre noi şi produsele noastre găsiţi şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/juiceit.romania
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod