Descopera arta masajului profesionist!

Cu toate suntem preocupate de infatisarea noastra si facem eforturi pentru a arata din ce in ce mai bine, dar uneori celulita pare a fi imbatabila. Ce putem face pentru a elimina acest "musafir nepoftit"?...

Cu toate suntem preocupate de infatisarea noastra si facem eforturi pentru a arata din ce in ce mai bine, dar uneori celulita pare a fi imbatabila. Ce putem face pentru a elimina acest "musafir nepoftit"?

Am incercat toate diverse metode de tratamen - fie diete drastice sau creme "minune", care indeparteaza aspectul nedorit de coaja de protocala, fie diverse proceduri invazive sau noninvazive. Deseori, acestea implica foarte mult timp si, mai ales, un buget considerabil.  Oare putem, totusi, elimina definitiv aceasta problema din viata noastra?

Raspunsul este DA, putem! Pentru a ne capata din nou corpul dorit avem nevoie de vointa si de un stil de viata sanatos, care sa ne redea feminitatea. Multe dintre noi apeleaza la metode care lasa urme vizibile in timp, cum sunt slabitul drastic sau metodele invazive, care presupun existenta bisturiului si a acelor. Cu siguranta, noi nu dorim asa ceva!

Masajul este una dintre metodele traditionale de inlaturare a celulitei. Pentru rezultate spectaculoase, acesta trebuie efectuat de un profesionist, singurul in masura sa evalueze nivelul la care este afectat tesutul.
 
"Unique Sun Lounge" te asteapta cu o echipa de profesionisti care te vor ajuta si sustine in permanenta cu cele mai noi trucuri de mentinere si redare a siluetei mult visate. 

Masajul anticelulitic ajuta la spargerea si eliminarea micro si macro nodulilor celulitici, dar si la redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii. Stim cu toate ca o piele ferma este mai sanatoasa si mai atragatoare... In concluzie, trebuie sa stim cand trebuie sa apelam la serviciile unui profesionist si sa nu lasam timpul sa treaca, pentru ca este frumusetea noastra in joc.

Mai mult, printre beneficiile masajului anticelulitic se numara si stimularea circulatiei sangvine, tonifierea musculara si reducerea stratului adipos. Pentru ca rezultatele sa fie vizibile inca de la primele sedinte, echipa "Unique Sun Lounge" iti ofera  si consiliere personalizata pentru a scapa de aspectul nedorit de coaja de portocala. De aceea, ei sustin o dieta alimentara echilibrata, imbinata cu practicarea sportului si efectuarea masajului.

Pretul sedintelor in cadrul "Unique Sun Lounge" variaza intre 80 RON - 70 de min (total), 60 RON - 50 de min (partial) si 35 RON - 25 de min. La noua sedinte acumulate, a zecea este gratuita. Pentru a te convinge de toate acestea te asteptam in Str. Brailita, nr. 18 – langa Mall Vitan.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • micutzumicutzu72 pe 1 Feb 2009, 09:38
    ceaiuri pt slabit

    as dori sa aflu mai multe despre toate ceaiurile de slabit

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod