Dermoporatia - viitorul industriei de frumusete

De curand a fost lansat cea mai inovatoare si mai entuziasmanta terapie din industria infrumusetarii: Dermoporatia.
De curand a fost lansat cea mai inovatoare si mai entuziasmanta terapie din industria infrumusetarii: Dermoporatia.

Dermoporatia inlocuieste injectarea in straturile foarte profunde a unor medicamente/ingrediente active pentru diverse probleme. Cele mai frecvente aplicatii sunt tratamente anticelulitice, anti-vergeturi, tratamente de reintinerire sau tratament pentru capilare sparte.

Dermoporatia reprezinta, practic, procesul de deschidere temporara a porilor, chiar pana la 400 de ori, prin electroporatie (impulsuri electrice de joasa frecventa), creand astfel canalele propice pentru penetrarea in profunzime a ingredientelor active din produsele cosmetice.
Electroforeza impinge in profunzimea dermului produsele aplicate, obtinand rezultate uimitoare.

Dermoporatia ofera aceleasi rezultate ca si mezoterapia clasica, dar fara injectii, efecte adverse sau durere.

Procedeul este complet non-invaziv si sigur. Pe parcursul sedintei pielea devine ca un burete super-absorbant, dar in momentul in care actiunea electroporatiei inceteaza, porii, respectiv permeabilitatea pielii isi revin la parametrii normali.

Este considerata o forma avansata de mezoterapie virtuala deoarece, practic, este o procedura care in mod nomal ar fi posibila numai cu ajutorul injectiilor.
insa in cazul Dermoporatiei, nu sunt necesare injectiile, nu exista efecte adverse, durere sau riscuri.

in functie de gravitatea problemei se ajunge la rezultatul dorit in aproximativ 5-7 sedinte, dar efectele sunt evidente dupa fiecare sedinta in parte.

Terapia in sine consta in introducerea in profunzimea tesutului a unor substante active, iar acest lucru poate fi folosit in diverse moduri: putem introduce colagen in buze (evident, efectul se obtine treptat dar... fara durere), acid hialuronic la nivel facial (sau oriunde e nevoie), tratamente anticelulitice localizate strict pe zone afectate (este singura metoda nechirurgicala care poate trata chiar celulita in stadiul 4), aminexil pentru tratarea calvitiei, elastina pentru vindecarea vergeturilor, produse pentru tratarea diverselor forme de acnee, tratamente pentru capilare sparte, tratamente anti-rid, stergerea petelor de pigmentare, hidratarea pielii uscate cronic, etc

Acestea sunt doar aplicatiile estetice, insa Dermoporatia poate actiona intr-o multime de alte domenii: se pot aplica anti-inflamatoare in zone afectate, antibiotic la o masea infectata, etc

Ca aspect general, Dermoporatia este folosita si pentru tratamente mult mai grave: introducere de celule ADN, tratarea anumitor forme de cancer, boli dermatologice si multe altele.


Dermoporatia poate fi efectuata in cadrul salonului Keiko Slim Spa. Pretul unei sedinte este de: facial/corporal 180 ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod