D-DAY 2016 - cea mai tare convenție de dans din această toamnă

Dans pentru toată lumea! Totul a început cu Dans, aşa că de Dans vom avea parte. Ducem mai departe succesul uriaş al evenimentului D-DAY din anii trecuți, având alături de noi cei mai cunoscuţi Presenteri Internaţionali ai acestui moment. Fiecare Masterclass va fi urmat de o scurtă prezentare făcută personal de fiecare Presenter, fiecare profesor îşi va dedica câteva momente pentru a interacţioana cu tine. Ne vom explica "reţeta", felul nostru de a înţelege coregrafia şi vom împărtăşi câteva "secrete" şi tips-uri.

Verifică programul şi pregăteşte-te să ne distrăm împreună.

Cei mai cunoscuți presenteri internaționali de dans ai momentului, dar și unii dintre cei mai buni români din această industrie, vin în fața ta în 27 Noiembrie, la cea mai tare convenție de dans din această toamnă: D-DAY 2016.

Dacă vrei să cunoști și o altă perspectivă a dansului, acceptă provocarea și înscrie-te la clasele lui Sasha Oshkin - presenter internațional de street dance, coregraf, actor si model, la clasele lui Gil Lopes - unul dintre cei mai renumiți și apreciați presenteri din întreaga lume sau la clasele lui Per Markussen - unul dintre cei mai aclamaţi presenteri de astăzi şi principalul reprezentant al Ţărilor Scandinave în industria internaţională.

Alături de ei vor fi pe scenă și cei mai buni români la acest capitol. Kiki Constantinescu și Gabriel Ghiță, primii Presenteri Internaționali din România, dar și Andrei Rășchitor, un nou talent în fitness-ul românesc. Mai multe detalii pe: http://www.move-on.ro/events- d-day-convention.php

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod