Cure de slăbire sau tratamente de nutriție?

Lupta cu kilogramele se dovedește uneori mai greu de câștigat decât ne imaginăm. Și, atunci cînd nu ne mai simțim bine în pielea noastră, la ce apelăm? O echipă de cercetători de la Universitatea Stanford a monitorizat dietele a peste 600 de adulți supraponderali, iar rezultatele au arătat că aceștia au reușit să slăbească deși nu s-au concentrat pe un consum mai mic de calorii.

Dar unii au ținut o dietă  săracă în grăsimi, în vreme ce alții au urmat o dietă săracă în carbohidrați. Ceea ce a contat cel mai mult în cazul ambelor grupuri nu a fost cât au consumat ci tipul de carbohidrați sau de grăsimi ingerate. Cei care au ales să mănânce în locul alimentelor procesate, sucurilor acidulate sau  grăsimilor  nesănătoase, legume au reușit să piardă multe kilograme.


Pe lângă clasicele cure de slăbire, cu atenție sporită la alimentele consumate, tot mai multe companii propun suplimente nutritive care să fie de ajutor în lupta cu kilogramele.  Suplimentul alimentar cu glucomannan Appetite Controller BY Nutrilite ajută la preluarea controlului asupra greutății și combatere poftei de a mânca excesiv.

Când vă controlați pofta de mâncare, controlul greutății devine mai simplu.


O altă variantă de control a greutății sunt supele putin calorice. Supa pentru înlocuirea mesei cu ciuperci (Champignon) și pătrunjel de la Amway este o alternativă gustoasă și avantajoasă a mesei de prânz sau a cinei, găsindu-și locul fără probleme chiar și în cele mai aglomerate programe. Plină de vitamine și minerale, supa pentru înlocuirea mesei este modul perfect de a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de pierdere în greutate sau de controlul greutăţii, în același timp menținând aportul optim de nutrienți în organism.

Trebuie doar să înlocuiți una sau două mese normale cu supa pentru a vă menține greutatea în cel mai delicios mod cu putință. Conține 13 vitamine și 11 minerale.


Iar pentru cele mai active dintre voi, există întotdeauna batoanele cu diverse arome care contribuie la pierderea în greutate și la menținerea ulterioară. Sunt excelente și pentru persoanele preocupate de un stil de viață sănătos. Batoanele bodykey by NUTRILITE se integrează cu ușurință în orice rutină zilnică - indiferent de cât de aglomerată sau de solicitantă este.





 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • boldurse pe 4 Dec 2018, 10:05
    Slabire

    Cel mai recomandat e sa fim atenti la ceea ce mancam si sa facem si sport. Sportul este printre cele mai importante elemente ce ne pot ajuta la mentinerea sanatatii organismului. Daca facem regulat miscare cu siguranta vom tine bolile departe si ne vom mentine si in forma.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod