Cum slăbești chiar dacă ești sedentar și stai la birou 10 ore pe zi


Iată 5 motive pentru care să alegi antrenamentele de grup de la Bodyshape:


Antrenamente scurte și intense

Faptul că trebuie să petreci ore întregi la sala de sport pentru a slăbi este un mit. Un antrenament de numai 45 de minute este suficent pentru a-ți aduce corpul acolo unde dorești. Programele create de Bodyshape combină exrecițiile care ard găsimea și formează masă musculară într-un timp redus. Numărul de repetări și intensitatea la care sunt executate garantează modificări satisfăcătoare și un consum de calorii de 700 de calorii.
 
Antrenamente de grup

Antrenamentele de la Bodyshape sunt create special pentru a fi realizate în grupuri a câte 15 participanți. Studiile au demonstrat că atunci când oamenii se antrenează împreună crește motivația, nivelul de implicare și randamentul.
S-a dovedit că atunci când se formează o clasă șansele ca membrii acesteia să ducă la bun sfârșit responsabilitățile și să atingă obiectivele sunt mult mai mari. Se dezvoltă spiritul de a lucra în echipă, orele petrecute la sală sunt mult mai amuzante și se creează prietenii.
 
Coaching personalizat

Fiecare oră de sport se desfășoară sub îndrumarea unui antrenor care se va asigura că toate exercițiile sunt executate corect și că îți depășești limitele. Dar pentru că stilul de viață sănătos și schimbarea nu se produc doar în sala de fitness, trebuie să aducem echilibrul și în farfurie. Bodyshape îți pune la dispoziție sesiuni de coaching cu un nutriționist care te va învăța cum să combini alimentele corect, care sunt cele mai potrivite pentru tine și pentru obiectivele tale și cum să faci alegerile corecte.
S-a demonstrat că un corp perfect tonifiat ajunge la acest rezultat atunci când combinăm 70% alimentație corectă cu 30% efort fizic. Trainerii de la Bodyshape vor să se asigure că atunci când tu nu mai ești în sala de sport, sub supravegherea lor directă, vei respecta în continuare indicațiile lor.
 
Orar flexibil

Antrenamentele sunt programate fie dimineața, înainte de birou, fie după-amiaza, după muncă. Indiferent de programul tău, Bodyshape îți oferă posibilitatea să alegi care este cel mai bun moment al zilei pentru a te antrena. Dacă preferi dimineața, acest fapt îți garantează că vei avea o zi mult mai productivă, va crește concetrarea ta și vei deborda de energie toată ziua. În cazul în care alegi să mergi la antrenament seara, vei reuși să te eliberezi de tot stresul acumulat peste zi, vei ajunge acasă relaxat și vei avea parte de un somn odihnitor.
Orice ai alege, vei profita din plin de beneficiile unui antrenament.
 
Rezultate garantate

Mii de persoane au apelat la conceptul Bodyshape, și-au schimbat viața, iar reușitele lor sunt garanția că și tu poți. În doar 6 săptămâni de antrenament poți să slăbești 6 kilograme sau chiar mai mult, iar eforturile tale vor fi răsplătite. Este suficent să te antrenezi de două ori pe săptămână dacă timpul nu îți permite mai mult și să respecți sfaturile nutriționale pe care le primești de la specialiștii programului. Bodyshape are rețeta perfectă care să îți aducă rezultatele mult dorite.

La Bodyshape se pot slăbi 6 kilograme în 6 săptămâni prin programul 6 Week Challenge. Te poți înscrie direct online - http://www.bodyshapetransformation.com/slabeste-cu-6-week-challenge/

Irina Alionte este o tânără antreprenoare de 29 de ani care, la puţin timp după terminarea studiilor în Marea Britanie, a fondat Bodyshape Transformation Centre – singurul centru de transformare corporală care garantează rezultatele.

Echipa sa de experţi în transformare corporală a reuşit să topească peste 3,500 de kg de grăsime si 20,000 de centimetri din talie în doar câteva luni de la deschidere, ceea ce a atras şi mai mult atenţia presei.
Povestea de succes a Irinei a fost până acum mediatizată în publicații internaționale de top precum The Huffington Post sau Forbes.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod