Cum scapi de centimetri in plus dupa mesele de sarbatori!

Încă de când eram mici, perioada sărbătorilor de iarnă semnifică fericire, bucuria cadourilor, atmosfera specifică de Crăciun, colinde, miros de cozonac și mâncare din belșug. De cele mai multe ori, părinții găteau atât de multă mâncare încât am fi putut hrăni cu ușurință dublul mesenilor. Mesele îmbelșugate din zilele de Crăciun, noaptea de Revelion și primele zile din noul an sunt literă de lege. Cozonac, friptura, caltaboș, tort, răcitură, sărmăluțe, mămăligă, șorici, cârnați și lista poate continua.

Din păcate, sărbătorile de iarnă și vacanța s-au terminat. Reîncepem munca și rutina.

Toată perioada relaxantă care caracterizează Crăciunul și Revelionul, împreună cu mesele îmbelșugate, cu siguranță ne-a mărit silueta cu câțiva centimetri. Statistic vorbind, românii încep noul an cu între trei și cinci centimetri în plus.

Ce trebuie să știi este că nu e musai să apelezi la exerciții fizice intense sau diete lipsite de gust pentru a scăpa de acești centimetri inestetici. Nu trebuie să te chinui prin înfometare pentru a slăbi după sărbătorile de iarnă. Argumentele sunt simple: stratul de grăsime acumulat din cauza meselor îmbelșugate de sărbători și a lipsei de activitate fizică nu se depune uniform, pe tot corpul, ci localizat.

Zonele cele mai vulnerabile sunt abdomenul, coapsele și fesele.

Al doilea argument constă în faptul că tehnologia a avansat destul de mult pentru a-ți oferi metode sigure și eficiente de slăbire localizată și remodelare corporală. Vorbim aici despre tratamente neinvazive, care te țin departe de bisturiu și reduc timpul de recuperare și disconfortul resimțit la minimum posibil.

Tratamentul de slăbire localizată cu Syneron VelaShape III îți permite să te simți ca Jennifer Aniston sau Kim Kardashian. Nu doar pentru că vei scăpa fără bătaie de cap de straturile de grăsime, ci pentru că acesta este secretul la care aceste două vedete apelează pentru a arăta atât de bine.Tehnologia eLOS, unică la VelaShape III presupune acționarea simultană a următoarelor procese: radiofrecvență bipolar fracționată pentru încălzirea profundă a țesutului chiar și până la 20 de mm, infraroșu pentru încălzirea superficială a țesutului, role mecanice de drenaj limfatic și vacuum pulsat de masaj.

Aceste tehnologii dezvoltă simultan un mix imbatabil, care nu numai că ajută la tratarea celulitei și a depozitelor localizate de grăsime, dar ajută și la tratarea fenomenului de piele flască, problemă care nu poate fi ameliorată din păcate doar prin sport sau prin diete.

Criolipoliza este un alt tip de tratament cu aplicabilitate în slăbire localizată. Criolipoliza funcționează pe alte criterii, respectiv pe reducerea temperaturii, nu creșterea acesteia. Totuși, pentru efecte net superioare s-a demonstrat că tratamentele de slăbire prin criolipoliză sunt mult mai eficiente în combinație cu tratamentele corporale cu VelaShape III (cu două săptămâni distanță între proceduri).
Pentru mai multe detalii și pentru a afla ce presupune fiecare procedură în parte accesează https://www.abeauty.ro/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod