Cum scapi de celulita in cel mai scurt timp?

Celulita iti da batai de cap? Ai incercat toate metodele posibile, insa rezultatele intarzie sa apara? Mai ai cateva saptamani si pleci in concendiu, dar nesuferita de celulita nu vrea sa dispara neam. Imi propun ca astazi sa-ti fac o lista cu 5 solutii care te vor ajuta sa reduci vizibil aspectul de coaja de portocala.

Bea multa apa

Stii deja, aportul de lichide este foarte important atunci cand vine vorba de aspectul pielii tale. Oricat te-ai chinui sa arate bine, daca nu te hidratezi corespunzator rezultatele vor fi dezastruoase.  Am auzit des variant, “nu pot sa beau apa, ce sa fac!”. Obisnuieste-te… mergi peste tot cu sticla de apa plina, si nu te lasa pana nu o termini. Ai grija, trebuie sa bei cel putin 2 l de apa zilnic.

Mananca sanatos

Junk food, sosuri, bauturi carbogazoase, carbohidrati… cu certitudine, toate trebuie sa dispara, daca vrei sa ai o piele numai buna de dus la mare. Impune-ti sa mananci multe fructe si legume…  o sa vezi ca te vei simti si mai bine si aspectul pielii tale va fi clar imbunatatit.

Velashape 3… tratamentul minune care distruge coaja de portocala

Trebuie sa-I dam Cezarului ce-I al Cezarului. De departe, cel mai rapid mod de a scapa de celulita este tratamentul VelaShape 3. Sigur, ajutat de toate cele spuse mai sus, rezultatele vor aparea imediat, iar tu vei putea merge la plaja fara cea mai mica urma de complex. “VelaShape III este solutia ideala de tratare a zonelor cu probleme non-chirurgical si eficient. VelaShape III este un tratament unic, usor de folosit, fara timp de recuperare, confortabil, terapeutic ce ofera protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat. Experienta vasta a Syneron si studiile clinice au contribuit la succesul echipamentului VelaShape. Cu peste 10 ani de experienta in domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice si peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporala, non-invaziv din lume.”, explica specialistul Abeauty Clinique.

Spune NU tigarilor si alcoolului

Ar cam fi bine sa nu ti se mai para ca este atat de cool sa fumezi sis a bei alcool. Din contra, a venit vremea sa realizezi cat de mult rau iti fac, atat in interior,  cat si in exterior. Fumatul si consumul de alcool distrug pielea si favorizeaza aparitie celulitei.

Putina miscare nu strica

Daca ai iesi in fiecare seara la o scurta plimbare sau daca te-ai incumeta sa alergi usor jumatate de ora, iti garantez ca pielea ta va arata altfel. Nu mai vorbim despre tonus si stare de spirit. Te vei simti foarte bine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod