Cum scăpăm de kilogramele în plus, acumulate în vacanță ?

De foarte multe ori se întâmplă să ne întoarcem din vacanță cu câteva kilograme în plus. Diferențele sunt și mai vizibile atunci când bronzul dispare. Prima soluție la care ne-am gândi ar fi să ținem dietă și să mergem regulat la sală. Ce facem însă dacă serviciul și responsabilitățile de acasă nu ne permit să ne ținem de orele de sport programate de două-trei ori pe săptămână? Cum dăm jos stratul de grăsime de pe abdomen sau din zonele problematice dacă nu ne permitem un stil de viață atât de activ?

O soluție eficientă este să faci tratamente corporale noninvazive menite să elimine stratul de grăsime nedorit. Unele sunt atât de avansate tehnologic încât pot face acest lucru după o singură ședință.
Este cazul CLATUU Alpha de la Silhouette, procedura de criolipoliză care îngheață și distruge celulele adipoase ce sunt apoi eliminate treptat în mod natural din organism. Este alternativa liposucției, însă fără operație, fără anestezie, durere sau perioadă de recuperare.

Procedura destinată atât femeilor, cât și bărbaților, durează o oră, iar, după tratament, ne putem relua activitatea imediat. Se poate acționa inclusiv pe zone limitate, pe care manipolii altor aparate nu le pot acoperi: abdomen, picioare, brate, zona sutienului, șolduri, coapse interne/externe, zona deasupra genunchilor, chiar și bărbie sau zona axilei.

Rezultatele încep să se vadă în prima lună după tratament, iar cele finale după trei luni.
În acest mod, respectând un stil alimentar echilibrat, vei putea scăpa de ce ai pus în vacanță fără să te mai stresezi cu mersul constant la sală.
Centrele Silhouette din București au, până la sfârșitul lunii august, o ofertă tentantă: două ședințe CLATUU Alpha la preț cu totul special: 2380 lei, în loc de 3600 lei.

30 days challenge

Pentru cei care vor să slăbească peste 5 kg, provocarea de 30 de zile Silhouette este soluția de slăbire perfectă. Împachetările și aplicarea de substanțe active și gel termic, tratamentele acticelulitice cu efect rapid și tratamentul pentru detoxifiere remodelează complet silueta în 30 zile prin combinația perfectă de tratamente. LIBERTY este un tratament ce presupune aplicare de alge micronizate, argilă și gel termic, SUPERFAST combină biostimularea cu infraroșii acționând asupra țesutului adipos, a efectului de coajă de portocală și a vergeturilor, iar PRESOTERAPIA este un tratament pentru detoxifiere în urma căruia țesutul este oxigenat și revitalizat.
Doar achiziționat în luna august, acest pachet de tratamente de la Silhouette costă 940 lei, în loc de 2350 lei.

Anticelulită și fermitate

Dacă celulita se vede mai mult ca niciodată după ducerea bronzului, e timpul să îi vii de hac cu serie de tratamente de salon eficiente. Tratamentul SoUp de la Silhouette combină radiofrecvența, ultrasunele și aplicarea unor tratamente (gel, serum și cremă) pentru a activa metabolismul și a permite fluidizarea depozitelor de grăsime și eliminarea lor.  După o primă ședință 50 minute de tratament efectul anticelulitic și de fermitate este vizibil, pielea este mai netedă, iar procesul de reducere a grăsimii începe imediat. Pierzi centimetri prin îndepărtarea grăsimii din zonele problematice.
Tot până la sfârșitul lunii august acest pachet denumit Perfect Body are prețul special de 1269 lei, în loc de 1950 lei.

Detalii despre ofertele speciale Silhouette sunt disponibile pe https://silhouette.ro/promotii/. Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette se află în București – Silhouette Unirii (Bd. Regina Maria 1 – 0727225157) și Silhouette Dorobanți (Calea Dorobanților 200 – 0727225158). 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod