Cum să slăbești 5 kg în 30 de zile după vacanță?

Kilogramele depuse în timpul vacanței de vară pot dispărea fără efort în doar o lună de zile. Specialiștii de la Centrele Silhouette din București au creat un program de 10 terapii care te ajută să revii în formă în doar 30 de zile. În plus, doar în luna septembrie, pachetul este disponibil la un preț special: 990 lei, în loc de 2688 lei.

Pentru a reuși să dai jos cele 5 kilograme, vei urma 4 ședințe de Talasago, 3 ședințe de Biostimulare, 1 ședință de Presoterapie și 2 ședințe de remodelare corporală cu LPG.


•    Talasago este o terapie pe bază de împachetare cu alge ce are efect de reducere a țesutului adipos, de eliminarea toxinelor și a apei in exces cât și de activare a circulației sangvine.
•    Biostimularea cu Ultratone Futura Pro este procedura de remodelare corporală ce folosește stimularea electrică a musculaturii și a altor țesuturi, cu ajutorul unor impulsuri asemănătoare stimulilor fiziologici. 20 de minute de biostimulare echivalează cu 2 ore de mișcare la sală.
•    Presoterapie – tratament de eliminare a retenției de apă ce acționează în sensul circulației limfatice, cu rol de eliminare a toxinelor și a apei în exces.

•    LPG (Cell sau Endermolab) – remodelare corporală și anticelulită.

Dacă nu kilogramele în plus, ci colăceii de pe abdomen sau depozitele de grăsime din alte zone îți dau bătăi de cap, atunci ai nevoie de un tratament de criolipoliză CLATUU ce elimină definitiv grăsimea nedorită din zonele problematice.
•    zone cu tesut adipos bogat (abdomen, flancuri, etc)
•    zone extinse cu strat adipos subtire (coapse, regiune subfesieră, etc.)
•    zone mici cu țesut adipos redus (bărbie, brațe superioare, etc.)

Grăsimea din aceste zone este deseori greu de topit prin sport și dietă, astfel că este necesar să se acționeze localizat printr-o astfel de procedură, considerată alternativa nechirurgicală a lipoaspirației.
Prin acțiunea tratamentului de criolipoliză, celulele de grăsime sunt distruse și eliminate treptat, în mod natural, de organism. Astfel, după 2-3 luni rezultatele finale sunt vizibile.

La Silhouette, doar în luna septembrie, se află în derulare o ofertă specială: două sesiuni de tratament  CLATUU la prețul de 2170 lei, în loc de 3100 lei. Detalii despre ofertele speciale Silhouette sunt disponibile pe https://silhouette.ro/promotii/. Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette se află în București – Silhouette Unirii (Bd.

Regina Maria 1 – 0727225157) și Silhouette Dorobanți (Calea Dorobanților 200 – 0727225158).  
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod