Creativitatea ii defineste pe atleti - noua campanie globala Adidas

Prin noua serie de clipuri a inițiativei Sport16, adidas reafirmă  pasiunea pentru sport și leadership a brandului.  Primul capitol din seria „I’m Here to Create” este realizat din prisma atletelor și le are ca protagoniste, printre altele, pe tenismena Caroline Wozniacki, campioana WNBA Candace Parker, supermodelul și antreprenoarea Karlie Kloss, tenismena Ana Ivanovic, jucătoarea de fotbal Morgan Brian, DJ Hannah Bronfman, atleta Robin Arzon și antrenoarea de fitness Nicole Winhoffer.

Rezultatele de pe terenul de tenis nu sunt singurele care mă definesc. Pasiunile mele din afara terenului mă inspiră să fiu o atletă mai bună. Iar aceste clipuri reunesc tot ceea ce mă reprezintă pe mine. Este emoționant să fac parte dintr-un grup mai mare de femei care împărtășesc aceeași mentalitate creativă”, a mărturisit Caroline Wozniacki.

Seria clipurilor „I’m Here to Create”, realizat în parteneriat cu 72andSunny, prezintă poveștile autentice a unor atlete ce arată lumii prin diferite forme felul în care prin creativitate reușesc să depășească obstacolele, să sfideze convențiile, să exprime și să experimenteze; totul în numele sportului.


Clipul în care este prezentată povestea tenismenei Wozniacki  arată modul în care antrenamentele sale neconvenționale o ajută pe teren în fața adversarelor, în timp ce povestea lui Parker este centrată pe felul în care ea a reușit să redefinească noțiunea de „mamă”. Dorind mereu să aducă ceva nou, Bronfman explorează noi căi de a surprinde publicul prin muzica pe care o mixează iar Arzon s-a regăsit datorită sportului după o experiență în urma căreia putea să-și piardă viața.  Winhoffer  remodelează ședințele tradiționale de antrenament pentru a aduce laolată mai multe tipuri de oameni în lumea sportului.

Prin campania „I’m Here To Create”, adidas îi va îndemna pe atleții din toată lumea să vorbească despre modul în care aduc o notă de creativitate sportului și să celebreze persoanele din viețile lor care i-au inspirat să se autodepășească și să impună noi standarde.


Nu ne vom opri în cursa noastră de a deveni cel mai bun brand sportiv din lume” a declarat Lia Vakoutis, directorul Global Communications în cadrul adidas. “În 2015 i-am provocat pe atleți să-și creeze propriul lor stil, iar anul acesta ne axăm pe creativitatea în sport. Seria clipurilor „I’m Here To Create” îi îndeamnă pe atleți să folosească creativitatea pentru a-și depăși limitele personale și profesionale. În acest an vom continua să celebrăm atleții care răstoarnă paradigma modului în care este privit sportul - prin creativitate.

Seria  „I’m Here To Create” este compusă din spoturi de 15 și 30 de secunde pentru fiecare atlet și va debuta online astăzi. Mai mult, campania va fi prezentă pe TV în mai mult de 50 de țări în timpul evenimentelor importante, precum Liga Campionilor, Premiil Grammy, The BRIT Awards sau Oscarurile, printre altele.


Suntem extrem de interesați să cunoaștem acest tip de atlet – femeia care iubește sportul, ia decizii în fiecare zi pentru a trăi o viață activă și ajută la schimbarea sportului din întreaga lume”, a spus Nicole Vollebregt, Head of Womens în cadrul adidas. „În 2016 vom continua să scoatem în față femeile prin  activări, parteneriate, produse și evenimente care ne vor permite să ne conectăm la un nivel personal cu atletele”.

Seria de clipuri „I’m Here to Create” urmărește să impulsioneze implicarea adidas în sport și stil. La începutul acestui an, adidas a lansat ghetele de fotbal fără șireturi – ACE16+Purecontrol – iar săptămâna trecută a prezentat pantoful pentru alergare creat special pentru femei - Pure BOOST X - primul care are în componență curbura mediană flexibilă.
În decursul lunii viitoare, fanii vor putea să se bucure de cele mai noi acțiuni adidas pe cele mai mari scene din lume: Super Bowl50, UEFA Champions League, New York Fashion Week, NBA All-Star Weekend, Grammy și NFL Combine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod