Combate celulita prin inovatia tehnologica LED+Esthetic

Celulita este unul dintre dusmanii eterni ai frumusetii si nu tine cont de varsta, sex sau greutate, dar poate fi tratata cu tratamentul inovator LED+Esthetic. Ascunsa in epiderma sub forma unor depuneri neplacute de grasime, aceasta afectiune este vizibila indeosebi in timpul verii, de aceea trebuie combatuta din timp si cu arme solide, astfel incat in sezonul cald sa nu ne creeze probleme de imagine.

Ca sa intelegem de ce combaterea celulitei este un proces de durata, enumeram mai jos stadiile celulitei: in faza sa primara, celulita duce la scaderea tonusului muscular. Desi neteda, pielea pliata dezvaluie un aspect inestetic de coaja de portocala; stadiul doi al celulitei implica o crestere in volum a celulor grase, care devin vizibile si fara a cuta pielea. Aspectul inestetic al epidermei doamnelor care se confrunta cu gradul trei de celulita este greu de suportat.

Poate determina complexe majore, scaderea respectului de sine si o afectare drastica a capitalului de imagine in aparitiile publice. Odata ajunsa in stadiul final, celulita este adesea asociata cu dereglari hormonale sau de circulatie, pielea devenind dureroasa la atingere. Aspectul sau extrem de neplacut privirii duce la deformarea coapselor si a picioarelor.

Factorii care contribuie la aparitia celulitei sunt numerosi, majoritatea doamnelor punand aceasta problema pe seama alimentatiei necorespunzatoare, pe baza de glucide, de  produse cu grasimi animale si cu aditivi alimentari. O alta cauza des intalnita o constituie sedentarismul, lipsa activitatii fizice si munca de birou afectand aspectul fizic pe termen lung. Stresul, dereglarile hormonale, fumatul si consumul de alcool in exces favorizeaza, de asemenea, aspectul de coaja de portocala la nivelul pielii, afectand circulatia sangvina.Mostenirea genetica joaca si ea un rol important in determinarea predispozitiei doamnelor la aceasta problema din ce in ce mai des intalnita.

 Intotdeauna este mai usor sa previi, decat sa tratezi.
Dar, pentru a  preveni aparitia celulitei, ar trebui sa ne schimbam semnificativ modul de viata: sa consumam preponderent fructe si legume, in detrimentul produselor din carne, sa facem miscare macar 30 minute pe zi, sa reducem consumul de cafea si de bauturi carbogazoase, sa nu mai fumam, pentru a preintampina blocajele vasculare. Paradoxal, societatea actuala promoveaza consumul de proteine (carne) ca principala sursa energetica, orele suplimentare la munca drept cheie a succesului in afaceri, consumul de cafea, tigarete si bauturi acidulate ca un rasfat binemeritat dupa o zi stresanta de lucru. Astfel, celulita se instaleaza la nivelul epidermei pe nesimtite, cat noi suntem preocupati sa facem fata cu brio agendei incarcate din fiecare zi.

Societatea moderna nu a dat nastere doar celulitei si tentatiilor consumeriste care o hranesc, ci ne ofera si instrumentele prin care putem combate aceasta problema.
Astfel, investitiile in tehnologie au dus la aparitia pe piata a unui tratament anticelulitic ale carui efecte sunt rapide, eficiente si nedureroase. In centrele Nomasvello o sedinta anticelulitica cu tehnologia LED dureaza 20 minute: primele 15 minute sunt dedicate masajului pentru stimularea circulatiei sangvine, urmat de drenaj, iar ultimele 5 minute ajuta la tonifierea musculaturii. Tratamentul are la baza folosirea unui gel-crema reductor cu mentol, fucus si carnitina, care stimuleaza arderea grasimilor si micro-circulatia. Reductorul anticelulitic ContourActif este disponibil in toatecentrele Nomasvello din tara si se poate achizitiona pentru continuarea luptei cu celulita si in afara saloanelor de infrumusetare.

Pe langa faptul ca aceasta procedura este neintruziva si cu rezultate vizibile in scurt timp, tratamentul anticelulitic cu LED are si efect cromoterapeutic, luminile LED-ului schimbandu-se la alternarea masajului cu actiunile de drenaj si fermitate epidermica.
Mai multe detalii de cum sa lupti impotriva celulitei, pe site-ul www.nomasvello.ro.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod