Coapse suple intr-un timp record

Tot mai des auzim de aşa zisele "reţete magice" care ne ajută să slăbim într-un timp record. Nu ai prea mult timp la dispozitie, caci jobul si multele probleme de rezolvat  zilnic iti ocupa cea mai mare parte din zi. Totusi, cu siguranta iti poti gasi 15 minute in care sa te ocupi de corpul tau pentru ati regasi in propria persoana placerea de a te simti bine cu tine insuti

Silhouette a creat pentru tine  strategii de combatere a celulitei, a luptei cu centimetri  pe zone in care iti doresti din tot sufletul sa arate foarte bine. Inainte de a va prezenta solutiile, sa analizam impreuna cauzele care favorizeaza  aparitiei celulitei! Pentru a elimina efectul, trebuie sa cunosti cauza, pentru a actiona direct la sursa problemei. Principalele cause pot fi : cauze ereditare, hormonale, probleme ale circulatiei sangelui, stilul de viata si stresul.

Cauze ereditare - este adevarat ca factorul genetic joaca un rol important: suntem mai mult sau mai putin susceptibile de a avea celulita.

Cauze hormonale - hormonii joaca un rol important in aparitia celulitei. Estrogenul si progesteronul (hormoni sexuali feminini), pot sa actioneze pe mai multe fronturi:
•    depozitarea de grasime;
•    actioneaza asupra venelor si vaselor limfatice, destinzand peretii lor.

Probleme ale circulatiei sangelui - mai multi factori pot agrava problemele circulatorii: statul in picioare timp indelungat; caldura; hainele stramte si tocuri inalte; lipsa de activitate fizica.

Stilul de viata - este, probabil, cel mai important factor in aparitia celulitei.

Obiceiurile daunatoare vizate : Dieta: o dieta bogata in grasimi sau zahar duce la stocarea grasimilor. Mai mult decat atat, consumul de alcool, tutun sau cafea ar putea fi, de asemenea, o cauza a celulitei;  Inactivitate fizica: lipsa de activitate fizica este un factor agravant in aparitia celulitei; Timpul este dusmanul nostru, dar cu siguranta tehnologia si produsele de la SILHOUETTE ne pot satisface, in functie de problema fiecareia.

Stresul - intervine indirect in formarea celulitei. Daca hormonii de stres (adrenalina si noradrenalina), sunt produse in cantitati mari, acestia favorizeaza instalarea celulelor grase si accentueaza fenomenul de retentie a apei. Pentru toate aceste cauze care formeaza de cele mai multe ori deprinderi nefericite este recomandat sa punem in practica ceea ce specialistii in domeniu pot crea pentru tine si doar pentru tine, ca urmare a faptului ca suntem persoane unice si tocmai de aceea trebuie sa avem solutii potrivite functie de obiectivele de frumusete vizate.

Silhouette are Solutia : programe personalizate, tintite in timp scurt pentru obiective precise. Obiectivul ales = coapse suple intr-un timp record.

Propunerea specialistilor Silhouette este masajul anticelulitic guinot aromatic, care actioneaza prin puterea uleiurilor esentiale! Atat tratamentul in sine, prin produsele utilizate in timpul tratamentului, cat si cele recomandate acasa pot fi o solutie pentru a obtine rezultatele.

Nici consumul de lichide nu trebuie neglijat. O sedinta de masaj anticelulitic dureaza 45 de minute si se efectueaza doar asupra zonelor cu probleme. Initial este nevoie de 10 sedinte, care sa se desfasoare o data la doua zile. Numarul acestora poate, insa, varia in functie de cat de profunda este celulita. Apoi, o data ce problema este indepartata, va trebui sa efectuezi si un tratament de intretinere, constand intr-un masaj anticelulitic saptamanal ceea ce iti va reda energia, pofta de viata si supletea intregului corp.

Pe langa faptul ca pielea ta va capata din nou un aspect sanatos, vei avea surpriza de a observa ca ai nevoie de haine cu o marime mai mica. In urma masajului anticelulitic corpul este remodelat, ceea ce iti va conferi coapse mult mai suple ! In fiecare zi trebuie sa se consume cel putin doi litri de lichide pentru ca te ajuta la detoxifierea organismului.

De asemenea, avem solutie si aici = bautura detoxifianta de la Academie .

Fie ca apare pe coapse, pe picioare sau chiar si pe abdomen, celulita este inestetica si semnalizeaza o problema de sanatate. Cred ca fiecare dintre noi a trecut prin faza in care tratamentul celulitei i-a dat batai de cap, dar important este sa acordam tot timpul atentie acestei probleme, nu doar atunci cand se apropie sezonul fustelor scurte.

Formule pentru coapse suple intr-un timp record

1.    Adopta un stil de viata sanatos. Este important sa incluzi in alimentatia ta multe fructe, legume si cereale integrale. Ciresele, portocalele, spanacul si broccoli sunt recomandate in lupta impotriva celulitei. De asemenea, trebuie sa reduci alimentele bogate in grasimi cum ar fi branzeturile, dulciurile sau painea. ( medicii Silhouette iti pot crea un program personalizat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa stabilesti o programare pentru diagnostic sau evaluare corporala )

2.    Incepe un program de tratamente corporale! Silhouette iti da Solutia potrivita pentru tine

3.    Folosirea de creme anticelulitice este o alta solutie, deoarece acestea contin substante care ajuta la “arderea” grasimilor din celule, ajuta la drenarea toxinelor si la eliminarea apei din tesuturi.

4.    Exfoliaza-ti pielea de doua ori pe saptamana, mai ales in zonele cu probleme.
Procesul nu numai ca indeparteaza celulele moarte, dar si stimuleaza circulatia limfatica.

Sfatul specialistilor Silhouete pentru exfolierea pielii este ca atunci cand faci dus trebuie sa ai grija pentru ca apa sa nu fie foarte fierbinte. Alternarea apei calde cu apa rece la dus stimuleaza tonificarea pielii, prin imbunatatirea circulatiei sangelui la nivelul tesuturilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod