Celulita: tratamente eficiente, dar non-invazive

Celulita este o afecțiune a țesutului celular subcutanat adipos care in timp determina aspectul inestetic de coaja de portocala. Principalii factori care duc la aceasta problema sunt: regimul alimentar neadecvat (exces de dulciuri, grăsimi, alcool, tutun, etc.), circulația sangvinică deficitară (capilară, venoasă, limfatică), utilizarea contraceptivelor, constipatia cronica, diabetul sau tulburările nervoase (bulimia).

Tratamentul anticelulitic este unul dintre cele mai solicitate tratamente estetice si una dintre cele mai noi proceduri de întreținere corporala, fiind non-invazivă, o alternativă a intervenției chirurgicale, menita a reduce volumul și a diminua considerabil celulita.

Tehnologia moderna LED +Esthetic, funcționează de la rădăcina problemei, fără a afecta țesuturile din jur. Tratamentul este confortabil, rapid și nedureros, avand un efect vasodilatator prin tonifierea în straturile cele mai profunde ale pielii, reducând astfel celulita și excesul de grăsime.

Efectele sale imediate sunt de activare a circulatiei sangelui si de drenaj limfatic, ajutand astfel sa se elimine grasimea depusa prin sfarmarea acesteia.

Tehnologia LED +Esthetic a fost introdusa in Romania de catre brandul Nomasvello (no+vello) o retea internationala cu peste 1000 centre de beauty deschise la nivel mondial.

In Romania se gasesc 20 de saloane Nomasvello (no+vello) si daca esti tentata sa le incerci serviciile te poti bucura de o testare gratuita prin care personalul specializat iti va personaliza tratamentul pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Nu lasa celulita sa-ti afecteze increderea in tine si aspectul fizic, cand te poti bucura acum de beneficiile tehnologiilor in domeniu. Investeste in tine si in confortul tau psihic, pentru a straluci zi de zi in relationarea cu ceilalti! Mai multe detalii pe:   www.nomasvello.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod