Bodyshape a lansat programul de definire musculară în doar 8 săptămâni

Drumul către greutatea și silueta mult visată este, de cele mai multe ori, anevoios, necesită multă ambiție și determinare. Ce faci însă după ce obții rezultatele dorite, care este următorul pas firesc pe care este bine să îl urmezi?
După celebrul program 6 Week Challenge, prin care sute de bucureșteni au dat jos 6 kilograme în doar 6 săptămâni, Bodyshape Transformation Center a lansat un nou program destinat inclusiv celor care au slăbit și au nevoie să își remodeleze apoi armonios silueta.

Scopul programului 8 Week Accelerated Challenge este de a îmbunătăți rapid compoziția corporală pentru a obține un corp mai suplu și mai armonios, cu musculatura mai bine definită. Este ceea ce au nevoie majoritatea celor care au slăbit în timp scurt, prin dietă și sport.

În plus, programul ne învață cum să fim mai organizați, mai disciplinați în ceea ce privește mișcarea și planul alimentar pentru ca rezultatele obținute până atunci să fie îmbunătățite și să nu cădem în capcana de a pune la loc kilogramele pierdute renunțând la ritmul de până atunci al antrenamentelor.

La 8 Week Accelerated Challenge se ajustează antrenamentele și alimentația pentru reducerea țesutului adipos și pentru îmbunătățirea tonusului muscular.
În acest fel, rezultatele obținute anterior nu doar că nu vor fi pierdute, însă vom putea ajunge în scurt timp la cea mai bună formă și rezistență fizică.

Antrenorii sunt campioni naționali în competițiile de fitness, experți în fitness și nutriție, iar programul de nutriție este conceput sub tutela Precision Nutrition, cel mai apreciat program de nutriție din lume.

În acest fel, forma fizică va fi considerabil îmbunătățită în aceste opt săptămâni de program.

În această perioadă vei avea parte de plan de antrenament personalizat (32 ședințe), workshop nutriție, monitorizare alimentație, antrenamente acasă după un program video, 5 evaluări ale compoziției corporale, acces la grupul privat de Facebook.

„Vei fi ghidat pas cu pas în procesul de transformare, evitând confuzia, stresul și lipsa de motivație care apare atunci când vrei să slăbesti de unul singur.

Daca nu ai avut rezultatele dorite până acum, te asigurăm că nu a fost vina ta.
Pur și simplu nu ai avut un program personalizat creat special pentru TINE. Dacă ai de gând să faci o schimbare reală, să îți schimbi stilul de viață si să obții corpul pe care ți-l dorești, îți vom oferi toate resursele de care ai nevoie să reușești”, declară Irina Alionte, fondatorul Bodyshape Transformation Center.

Prețul programului 8 Week Accelerated Challenge este de 299 euro, o fracțiune din cât ar necesita abonamentul la sală și antrenorul personal pentru cele 32 de ședințe.

Înscrierile pentru toate tipurile de antrenamente Bodyshape se pot face online pe www.bodyshapetransformation.com  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod