Batoanele Gerlinea - gustare delicioasa si sanatoasa!

2016 decizii, planuri şi promisiuni pe lista ta de rezoluţii pentru noul an. O să acorzi mai mult timp dezvoltării tale personale. O să treci în agendă mai multe ore la sală, mai multă apă băută, mai multe fructe şi legume mâncate zilnic, mai multă încredere în tine, mai multe visuri devenite realitate, zi de zi. Mai ales că acum ai un aliat secret. Care este greutatea ta ideală? Vrei să slăbeşti sau vrei să te menţii? Vrei o dietă zilnică mai echilibrată? Tu nu trebuie decât să îţi setezi rezoluţiile pentru noul an. Iar Gerlinea îţi iese în întâmpinare cu soluţiile ideale: produse delicioase cu ciocolată şi o dieta sănătoasă, care ţi se potriveşte.


Gerlinea ştie că suntem diferite şi rezoluţiile noastre sunt speciale, şi anul acesta. De aceea a creat o gamă variată de produse, cu cele mai diverse gusturi şi tipuri de pachete. Pentru ca tu să îţi poţi alege dieta cea mai potrivită ţie şi să ai zilnic a îndemână o porţie delicioasă de sănătate şi controlul absolut al greutăţii.   De la substitutele de masa, fie ele shake-uri speciale sau batoane delicioase cu ciocolată, ciocolată neagră, inimă de migdale, inimă de cocos, inimă de praline, caramel sau cereale, până la gustarile hipocalorice (batoane, biscuiti) si la suplimentele naturale pentru arderea grăsimilor, drenare şi detoxifiere.

Batoanele Gerlinea - cutie de 372g (12 porţii*31g), doar 129kcal/baton.  Descoperã  aceste gustãri  bogate  în  proteine,  cu  umpluturã aromatã şi înveliş de ciocolatã finã franţuzeascã, cu numãr redus de calorii.
1 baton este echivalentul ideal al unei gustări sănătoasă şi oricând la îndemână.  Care este preferatul tau? Gerlinéa Batoane Duo-Ciocolatã, o combinaţie ineditã de cremã de ciocolatã albã, învelitã în ciocolatã neagrã, bogatã în proteine. Sau Gerlinéa Batoane Ciocolatã-Portocale, combinaţia aromată de portocale şi de ciocolatã neagrã, bogatã în proteine. Gerlinea te ajută să îţi controlezi greutatea în mod simplu, flexibil, sănătos, zi de zi.

In plus, produsele Gerlinea sunt bogate in proteine, au 12 vitamine şi 11 minerale, compoziţia lor sănătoasă fiind reglementatã de legi europene adoptate de Agenþia Europeanã pentru Securitatea Alimentelor (EFSA), care, în urma a numeroase studii clinice si date stiintifice, a confirmat eficienţa utilizãrii substitutelor de masa bogate în proteine în curele de slãbire.


DIETA GERLINEA -  Ce înseamnă, pe  scurt, o cură de 2 saptamani propusă de Gerlinea?. În timpul saptamanii înlocuieşte doua mese pe zi cu 2 batoane Gerlinea sau cu 1 shake Gerlinea. Iar in weekend delectează-te cu 1 baton delicios, care îţi va deveni cu siguranţă gustarea preferată. Pare simplu? Chiar este! Căci dieta propusă de aliatul tău Gerlinea este plăcută, sănătoasă, uşor de adaptat stilului tău de viaţă. Şi… cu multă ciocolată. Care este, aşadar, rezoluţia Gerlinea, expertul european în managementul greutãţii tale corporale? Să te ajute şi anul acesta să slăbeşti sau să îţi menţii greutatea ideală.
Printr-un regim de viata echilibrat, sănătos şi inteligent.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod