Batoane de ciocolata, cu cereale si caise de la Gerlinea

Gerlinea – specialistul tău în controlul greutăţii – continuă să te încânte cu noutăţile sale, ce vin în completarea gamei variate de produse, gusturi şi tipuri de pachete, pe care Gerlinea le pune deja de 20 de ani în slujba dietei tale echilibrate şi sănătoase. Alege şi primăvara aceasta dieta Gerlinea potrivită ţie. Alege să ai zilnic la îndemână o porţie delicioasă de sănătate şi controlul absolut al greutăţii prin produsele potrivite: de la substitutele de masa Gerlinea (noul shake cu ciocolată şi noile batoane în format 3 mese, cu ciocolată delicioasă, cereale şi caise), până la cafeaua revoluţionară pentru slăbit, „Pauza de Cafea”, cu cafea verde şi guarana şi la concentratele naturale din plante, ideale pentru arderea grăsimilor şi detoxifiere.

Produsele Gerlinea sunt bogate în proteine şi au 12 vitamine şi 11 minerale, compoziţia lor sănătoasă fiind reglementatã de legi europene adoptate de Agenţia Europeanã pentru Securitatea Alimentelor (EFSA), care, în urma a numeroase studii clinice şi date stiintifice, a confirmat eficienţa utilizãrii substitutelor de masa bogate în proteine în curele de slãbire.  In cadrul unui regim hipocaloric, înlocuirea zilnica a unei mese cu Batoanele Dietetice Gerlinéa Înlocuitor de Masã  îţi permite sã gestionezi eficient greutatea, zi de zi, fie că vrei să îţi menţii greutatea, să slăbeşti sau să compensezi un exces culinar.  Descopera noul format pentru 3 mese, hipocaloric, bogat in proteine, cu 12 vitamine şi 11 minerale si o cantitate optima de glucide si lipide - pentru vitalitate si echilibru in dieta.

Conţinând, practic, de 3,5 ori mai multe proteine si de 2 ori mai multe fibre decat batoanele de slabit obisnuite, 2 batoane Gerlinea reprezintă echivalentul caloric şi hrănitor al unei mese, cu numai 241 kcal.

Produsele Gerlinea sunt disponibile în toate lanţurile de hipermarketuri din Bucureşti şi din ţară, la raioanele de produse BIO-dietetice.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod