Ayurvida - gamă de accesorii de wellness

Guvernată de o filosofie de business axată pe încurajarea inovației și evoluție continuă, compania Prisum International Trading – distribuitor în România al portofoliului de produse Himalaya Drug Company –   lansează Ayurvida, gamă de accesorii de wellness. Noua gamă Ayurvida conține perne, genți pentru saltele, genți multifuncționale și covorașe pentru yoga, irigatoare nazale Neti Pot și saltele cu puncte de presopunctură. Acestea vin în sprijinul celor care fac exerciții de yoga, pilates sau diverse terapii.

Grija pentru sănătatea noastră nu trebuie să înceapă în momentul în care o afecțiune s-a instalat deja. Consolidarea unui mindset ce pune accent pe prevenție este misiunea noastră.

Ori de câte ori avem ocazia, încercăm să educăm consumatorii români în această direcție. Suntem dedicați dorinței de a oferi remedii naturiste care să ajute organismul să se mențină sănătos cât mai mult timp. Pentru funcționarea în parametrii normali a corpului nostru este, însă, necesar să îi oferim grija de care are nevoie. De asemenea, este important să alocăm timp pentru activități sportive sau recreative care contribuie hotărâtor pentru obținerea mult doritei <<stări de bine>>.” a punctat Ioana Cebuc, director marketing Prisum International Trading.

Folosită pentru yoga și meditație de mii de ani, Salteaua Shakti sau „Patul de cuie” aduce în prim-plan principiile presopuncturii, terapie cu efecte benefice asupra organismului.

Salteaua este făcută din materiale non-toxice și non-alergenice și conține 6.210 puncte de presiune menite să stimuleze mușchii și nervii. S-a constatat că, prin folosirea Saltelei Shakti se fac simțite efectele terapiei de presopunctură: secreția de endorfine, care conferă o stare de bine generală și ajută la atenuarea durerilor. La aceasta se adaugă eliberarea hormonului numit oxitocină, cu puternic efect relaxant asupra organismului și care ajută la obținerea unui somn profund și odihnitor.
   
Cu privire la indicațiile de utilizare, Salteaua Shakti se poate folosi direct pe podea, pe covor sau pe pat. Pentru rezultate cât mai bune, este foarte important ca pielea să vină în contact direct cu punctele de pe saltea.
Se recomandă, pentru început, sesiuni de câteva minute, durata acestora crescând treptat, pentru o acomodare ușoară. Din punct de vedere al tipurilor de întrebuințări, salteaua ajută la detensionare și relaxare și poate fi folosită pentru spate, coapse, abdomen, picioare și chiar față, pentru relaxarea maxilarului.

Este binecunoscut faptul că, indispensabile fiind pentru obținerea unei poziții de confort în timpul meditației, pernele au un impact major asupra bunei desfășurări a sesiunilor de yoga sau pilates. Pernele Zabuton sunt umplute cu ingrediente naturale (bumbac, coji de hrișcă) și sunt  decorate cu broderii indiene (mandala, chackra).

Umplutura pernelor oferă protecție oaselor și articulațiilor și previne amorțirea lor în timpul exercițiilor.  Gama de accesorii de wellness Ayurvida este întregită de covorașe, perne pentru suținere a capului și genți pentru protecția accesoriilor de sport în diferite forme și culori, cu prețuri accesibile ce pornesc de la 30 de lei.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod