Atifco vă recomandă Orezul Atifco Camolino în haine noi.

Atifco, garant al calităţii pentru întreg portofoliul său de produse a schimbat look-ul tuturor produselor sale. Într-un ambalaj cochet, orezul Atifco Camolino oferă acum informaţii suplimentare referitoare la calităţile fiecărui produs.
Atifco, garant al calităţii pentru întreg portofoliul său de produse a schimbat look-ul tuturor produselor sale. Într-un ambalaj cochet, orezul Atifco Camolino oferă acum informaţii suplimentare referitoare la calităţile fiecărui  produs.

Cu spice graţioase, înclinate în semn de ofranda, cu o eleganţă şi o frumuseţe discreta şi cu o personalitate fascinantă, orezul impresionează, înainte de toate, prin capacitatea extraordinară de a oferi hrana de fiecare zi unei mari părţi din populaţia globului.
Cel puţin două miliarde de oameni depind astăzi de orez, care constituie elementul esenţial al meselor zilnice. Dar ceea ce contează mai mult este faptul că orezul e un aliment complet, capabil să dea putere corpului şi să cureţe ţesuturile în profunzime. Este o cereală cu mari virtuţi terapeutice, relevate încă din Antichitate. Se digeră uşor şi dezintoxică organismul, are o va­loare nutritivă excepţională, conţine aminoacizi, în special lizine, într-o proporţie armonioasă şi echilibrată.
Este, totodată, bogat în siliciu, unul dintre mineralele rare în alte alimente, dar indispensabil omului, căci are proprietatea de a fixa calciul şi magneziul în organism. Astfel, orezul contribuie la combaterea degenerescenţelor arterelor, pe care le păstrează suple.

Orezul Atifco Camolino este un orez alb de calitate extra. Timpul de fierbere este de 18-20 minute fiind ideal pentru orice tip de reţetă.

Este indicat pentru o alimentaţie sănătoasă, nu conţine colesterol  şi nici gluten.
Îl veţi găsi pe rafturile tuturor supermarketurilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod