AquaCycling, tendința anului 2015 in fitness

Tot mai mulți români sunt preocupați de felul în care arată si optează pentru un stil de viață sănătos, din care sportul nu lipsește. Tocmai de aceea, operatorii de fitness introduc în fiecare an noi tehnici de antrenament, care pot satisface și cele mai exigente și moderne cerințe. Club Moving propune ca noutate în cluburile sale clasele de AquaCycling, activitatea care a revoluționat fintessul acvatic, dezvoltată de HydroRider, lideri pe piața aparaturilor de fitness acvatic.

Clasele de AquaCycling au fost introduse din 19 ianuarie în locațiile Club Moving București (Zona Floreasca) și în Club Moving Otopeni. Ambele locații dispun de câte 11 biciclete HydroRider, iar clasele aferente vor avea loc de trei ori pe săptămână. Antrenorii Club Moving au urmat cursuri intensive de pregătire și au fost acreditați pentru a putea susține cursurile de AquaCycling.

Pachetele pentru clasele AquaCycling - HydroRider pot fi achiziționate separat, fără a fi necesar un abonament la club sau pot fi un serviciu suplimentar pentru cei care dețin un abonament Club Moving. Clienții Club Moving Otopeni și București care dețin abonamente anuale, pot participa gratuit la clasele AquaCycling până la sfârșitul lunii februarie.

Prețul unui pachet de 10 ședințe  de AquaCycling este de 120 Euro, cu TVA inclus.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod