Adunare pentru mișcare, evenimentul care scapă România de 1.000.000 de calorii

DECATHLON, cel mai important retailer european de articole sportive, ajută România să scape de 1.000.000 de calorii, la cel mai mare eveniment de fitness din țara noastră. Acesta va avea loc sâmbătă, 10 februarie 2018, începând cu ora 11:00, simultan în toate magazinele DECATHLON din țară și live, pe pagina de Facebook Decathlon Romania și HomeTraining.tv.
Antrenamentele vor fi susținute de către antrenorii Home Training TV, Mădălina Predoi, Campioană Națională la Atletism, și Flavius Predoi, Campion Mondial în Ashihara Karate, la magazinul DECATHLON Militari și vor fi transmise live în magazinele DECATHLON din toată țara și pe Facebook. Fiecare sesiune va dura 45 de minute și va fi urmată de o pauză de 15 minute, în care cei doi antrenori vor oferi gratuit sfaturi de nutriție și sport.

„Când spunem „Sport pentru toți, totul pentru sport", o spunem la propriu. Dovadă și acest eveniment de fitness care se adresează oamenilor de toate vârstele, care vor să facă mișcare și să beneficieze și de sfaturi specializate din partea partenerilor noștri, HomeTrainingTV. Acest demers dedicat sportului va continua pe tot parcursul anului, printr-o serie de evenimente gratuite, dedicate publicului larg", a declarat Adrian Trofin, Coordonator Comunicare DECATHLON România.

Participarea este gratuită, iar înscrierea se face pe bit.ly/AdunarePentruMiscare, fiecare participant fiind răsplătit cu un tricou cadou din partea DECATHLON. Caloriile arse în timpul evenimentului național vor fi contorizate live, iar suma finală va fi comunicată la finalul evenimentului.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod