Adrian Dumitrascu lanseaza a cincea editie a bootcamp-ului de fitness “Survival of the fittest”

Daca ar fi sa alegem trei cuvinte care il caracterizeaza cel mai bine pe Adrian Dumitrascu, Instructor de Fitness si Antrenor Personal, am folosi: ambitie, devotament si creativitate. Adrian este unul dintre antrenorii personali atipici ai breslei din care face parte si asta pentru ca imbina cu succes trei elemente necesare pentru a schimba atitudini vis-a-vis de fitness si sport in general. Ambitia de a fi cel mai bun il determina sa puna pasiune in tot ceea ce face, fie ca vorbim despre antrenamente de grup, antrenamente personale, workshop-uri si bootcamp-uri de fitness.

O data cu aceasta, Adrian Dumitrascu isi arata devotamentul fata de fiecare activitate in parte, fiind aproape de „elevii” sai in cele mai importante momente ale schimbarii catre un stil de viata sanatos. Iar creativitatea face ca fiecare antrenament si actiune pe care o desfasoara sa fie diferita de ceea ce cunoastem in materie de fitness.

Aceste trei calitati au facut ca unul din proiectele sale de suflet, bootcamp-ul de fitness „Survival of the fittest” sa fie deja la a cincea editie, editie care va avea loc intre 19-21 februarie 2016 la Ferma Dacilor.  „Survival of the fittest” este programul intensiv care te ajuta sa pierzi in greutate, sa iti tonifiezi organismul, sa te distrezi si sa socializezi.

In cadrul programului, nu numai ca vei avea parte de antrenamente intensive si diversificate, dar vei invata si o multime de lucruri despre nutritie si stilul de viata sanatos, astfel incat, la final, vei putea sa intocmesti singur/a un plan nutritional adecvat nevoilor tale. Adrian Dumitrascu si Alex Costache, ambii antrenori personali acreditati, sunt responsabili de crearea celor mai intense antrenamente.

Participantii la „La Survival of the fittest ed.5” vor avea 5 antrenamente complexe, pe care le vor efectua in aer liber (2 antrenamente vineri, 2 antrenamente sambata, 1 antrenament duminica), dar si momente de divertisment si workshop-uri culinare.

De asemenea, acestia vor primi si un EBOOK GRATUIT cu retete sanatoase, care sa ii ajute sa adopte un stil de viata sanatos.

Bootcamp-ul nu este o clasa de antrenament, mutata din sala de fitness, in aer liber. La "Survival of the fittest" vei avea parte de competitii in adevaratul sens al cuvantului, va trebui sa faci fata celor mai intense provocari si sa-ti depasesti limitele. Tot ceea ce natura ofera la Ferma Dacilor (locatia de desfasurare a bootcamp-ului) va fi un accesoriu de antrenament. Participantii la bootcamp sunt sustinuti cu mixuri sanatoase de nuci, seminte si fructe uscate oferite de www.NativeBox.ro.


Cei care doresc sa se inscrie la bootcamp pot citi mai multe pe pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/591615607687509/ sau pot suna la 1724.634.553. Locurile sunt limitate!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod