adidas Running a fost premiat pentru pantoful adizero adios 3.0

Săptămâna aceasta, adidas Running a fost premiat cu faimosul titlu, Cea Mai Apreciată Îmbunătăţire de Produs, acordat de Runner’s World International, pentru pantoful adizero adios 3.0, cea mai nouă versiune a modelui adizero adios 2.0, care a doborât recorduri. Noul model a fost caracterizat de Runner’s World ca fiind „un pantof uşor, rapid şi receptiv.” Acesta conţine inovatoarea tehnologie adidas, BOOST™, un strat compact de spumă care oferă stabilitate şi energie inepuizabilă.
Specialiştii Runner’s World  au declarat că acest model este “chiar” mai bun decât cel anterior şi au apreciat îmbunătăţirile aduse stratului exterior al tălpii, Continental Rubber TM, ţesăturii microfit şi sistemului torsion.

adizero adios are un loc special în istoria bogată a maratonului, pantoful original fiind purtat de Haile Gebrselassie atunci când a stabilit recordul Maratonului din Berlin în 2008. Mult mai recent, modelul adizero adios 2.0 a fost purtat de Dennis Kimetto atunci când a terminat Maratonul din Berlin în 2:02:57, în timp ce Marz Keitany a câştigat al treilea Maraton consecutiv la New York, purtând adizero adios 3.0.

Pantoful a fost creat manual de către legendarul designer domnul Omori şi încorporează cinci beneficii cheie, care fac atletul mai rapid ca niciodată: tehnologia BOOST™- oferă cel mai bun retur de energie din industria alergării; tesătura Microfit- un material care permite circulaţia aerului natural, ia forma piciorului şi oferă mişcare naturală; continental Rubber™, stratul exterior al tălpii - cauciuc de înaltă calitate care oferă aderenţă mai bună la sol şi recul mai puternic; material adiwear- creat pentru durabilitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod