Abdominoplastia - procedura estetica care te scapa de surplusul de grasime de pe abdomen

Hainele stranse pe corp, rochiile de vara subtiri sau camasile cambrate scot in evidenta parti ale corpului pe care de multe ori dorim sa le ascundem in perioada verii. Abdomenul este partea cea mai provocatoare a unui corp pentru ca primele depozite de grasime se aduna chiar in aceasta zona. Femeile si barbatii, cu piele si grasime in exces, care atarna inestetic in zona abdomenului, pot beneficia rezutatele unei interventii chirurgicale estetice. Abdominoplastia este procedura estetica prin care iti iei adio de la grasimea in exces de pe abdomen.

Doctor Ion Zegrea, medic Primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva ne explica multiplele avantaje ale acestei proceduri.
"Se pot strange muschii abdominali care au fost largiti si slăbiti de o sarcina. De asemenea, abdominplastia poate elimina vergeturile situate sub ombilic. Pacientii si pacientele mele aleg abdominoplastia, procedura chirurgicala prin care se indeparteaza excesul de piele si grasime de pe abdomen, pentru avea un aspect plat si ferm al acestuia, dar si pentru ca ajuta si imbunatateste mult aspectul corpului. Abdominoplastia se face sub anestezie generala si dureaza intre 3 si 4 ore. Inainte de a instalarea anesteziei, obisnuiesc sa desenez linia de incizie pe abdomenul pacientului cu un marker.
Incizia se va extinde cel putin de la un sold la celalalt, chiar deasupra zonei pubiene. In anunite cazuri, la inceputul procedurii se poate realiza lipoaspiratia grasimii in exces de la nivelul abdomenului si al flancurilor
".  

Operatia nu este o metoda de control a greutatii, ci este doar o eliminare a depozitelor inestetice din zona abdomenului. Abdominoplastia are un cost ce variaza intre 2.500-3.000 de euro. Detalii suplimentare pe http://www.elysium.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod