"60 de sfaturi pentru o silueta ideala"

Nu exista miracole in ceea ce priveste regimurile de slabit.
Nu exista miracole in ceea ce priveste regimurile de slabit. Nu poti "slabi fara efort", iar infometarea nu este nici pe departe o solutie indicata. A ramane supla presupune mai mult rationament decat intretinere.  
 
Lucrarea "60 de sfaturi pentru o silueta ideala. Impotriva kilogramelor in plus si a depresiei" subliniaza, sub forma unor sfaturi practice, rolul alimentatiei, al sportului, al relaxarii si chiar al respiratiei pentru a ramane in forma si a avea o silueta de invidiat.
 
Poti cumpara aceasta carte, aparuta la Editura House of Guides, la pretul de 26.80 Ron.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bibi pe 30 Ian 2010, 23:54
    Buna! am 14 ani si vreo 57 de kg.iar inaltime 1 63..si eu sunt cam mare in solduri.. vreau sa slabesc la solduri si nu pot..ajutati-ma va rog!

    Buna! am 14 ani si vreo 57 de kg.iar inaltime 1 63..si eu sunt cam mare in solduri.. vreau sa slabesc la solduri si nu pot..ajutati-ma va rog!

    0
    0

  • sorina pe 14 Ian 2010, 16:07
    raspuns pt ioana

    in prima saptamana incearca doar sa nu mai mananci NIMIC dupa 5 seara. in restul zilei mananca exact cum mancai dar dupa5 absolut nimic. in a doua saptamana, pe langa k nu mananci nimic dupa5seara, mananca de fiecare data doar jumatate din cantitatea ce o mancai in mod obisnuit la fiecare masa.deci,pui portia in farfurie, imparti mancarea in 2jumatati si mananci doar o parte. deci jumate volum din mancare,sucuri,sau orice altceva. in saptamana 3 pe langa tot ce ai facut in cele 2 saptamani anterioare,fa 30 min de bicicleta fixa sau dk stai la bloc urca scarile timp de 30 min in fiecare zi. deci in saptamana 3 nu mananci seara dupa5, mananci peste zi tot ce doresti dar jumatate din orice portie si urci trepte sau bicicleta 30 min zilnic. eu faceam sportul asta seara k sa imi taie foamea. iar in a 4a saptamana , fa 45 min de scari sau bicicleta zilnic,nu manca dupa5,iar in timpul zilei mananca orice dar jumatate din jumatate de portie, deci un sfert din portia initiala. asa am slabit 10kile intr-o luna, am mancat prajituri si pizza,tot ce am vrut dar foarte putin din fiecare. dk vrei sa slabesti mai lent, atunci nu manca niumic dupa 5 seara timp de un an,fa 20 min de scari de 4x/saptamana si mananca cat si cum doresti pana la 5. vei slabi 1kg/luna deci 12kile/an succes

    0
    0

  • marcika pe 23 Apr 2009, 19:07
    citeste mai repede

    alergi in fiecare dimineata si seara cite 10km si nu o sa ai probleme delok sau daca nu poti alerga mult...o seara de sex de 8ore ard toate grasimile si esti si sanatoasa

    0
    0

  • dragnea ioana pe 3 Iun 2008, 13:38
    vreau sa slabesc

    deci am 16 ani vreo 67 de kg si o mare rugaminte.as avea nevoie de o dieta de maxim 3 saptamani dar care sa aiba efecte .eu sunt o persoana activa si cateodata gurmanda.as fi foarte multumita daca mi ati trimite o dieta care sa ma si ajute pt ca n as vrea sa am probleme cu sanatatea.multumesc anticipat voi astepta cu nerabdare raspunsul dvs.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod