3 exerciții pentru un posterior de nota 10 recomandate de antrenorul tău personal

Mersul la sală și exercițiile fizice realizate acolo trebuie tratate cu maximă seriozitate. Nu întotdeauna ceea ce urmărim ca și rezultat se poate traduce în realitate. Incorect tratată această situație, poate avea repercusiuni pe care le putem regreta o viață întreagă.
 „Nu o dată mi s-a întâmplat să stau în fața unor situații nefericite tocmai pentru că nu a fost implicat un specialist în realizarea programului de lucru. Nu vorbim numai despre lipsă de rezultate, vorbim despre situații medicale grave, rezultate nefaste ale antrenamentelor incorect realizate”, explică Alexander Florescu, antrenor de fitness.

O chestiune pe care trebuie să o avem în vedere cu toții atunci când ne decidem să începem un program la sală. Acum, revenind la situația particulară despre care vrem să discutăm - 3 exerciții pentru un posterior de nota 10 - specialistul va explica în cele ce urmează ce și cum trebuie să facem ca să obținem rezultatele pe care ni le dorim.

1.
Urcarea pe stepper

Urcarea pe stepper este primul exercițiu pentru posterior la care trebuie să te gândești. Important este să le faci în tihnă, complete, fii atentă la fiecare semn pe care ți-l dă corpul tău. El îți spune ce faci și ce nu faci corect.
Urcă alternativ cu fiecare picior pe stepper, încordează bine fesierii. Realizează două reprize a câte 10 repetari.

2. Genuflexiuni cu haltera
Halterele la spate, pe umeri, susținute cu ambele mâini. Spatele drept și picioarele ușor depărtate.
Coboară flexând genunchii, ai grijă ca aceștia să nu depășească degetele de la picioare. Revino la poziția de start. Realizează seturi de 10 genuflexiuni, ia o pauză, și repetă în încă două reprize.

3. Fandări cu gantere

Simplu și eficient. Acestea sunt lucrurile pe care le poți spune despre acest timp de exercițiu. Sfatul specialistului este să realizezi acest exercițiu cu gantere mai mari de 2 kilograme.
Ține ganterele în mâini de o parte și de alta a corpului, dupa care fă un pas mare în față.
Îndoaie picioarele și lasă ganterele să atârne greu în mâini. Ai grijă ca genunchiul din față să nu depășească degetele de la picioare. Revino la poziția inițiala. Repetă mișcarea de 15 ori, apoi schimbă piciorul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod