Zuzu lansează iaurturile Bifidus cu culturi lactice vii

Zuzu, liderul* pieței de lapte, dezvoltă portofoliul de iaurturi pe categoria “sănătate activă” și lanseazănoile iaurturiBifidus cu culturi lactice vii, care contribuie la echilibrul sistemului digestiv.
Iaurturile Zuzu Bifidus conțin combinațiade culturi vii Bifidobacterium BB-12® si Lactobacillus acidophilusLA-5®. Consumate cu regularitate, BB-12® și LA-5® protejează flora intestinală și asigură echilibrul digestiv. Sunt bacteriile vii, prietenoase, de care avem nevoie în fiecare zi. Iaurturile Zuzu Bifidus au nu doar culturi vii, dar și o rețetă fără lapte praf.



Gama Zuzu Bifidus include: iaurt alb cu 3% grăsime și degresat, iaurt alb de băut cu 2% grăsime, iaurt de băut cu combinații răcoritoare de fructe (căpșuni și coacăze negre, mango și pară, caise și piersici). Zuzu Bifidus oferă și varianta snack, cutrei sortimente cu cereale, între careregăsim un produs nou, unic în piață - iaurtul degresat cu cereale și goji. Sortimentele de băut din gama Zuzu Bifidus vin în ambalaje de plastic practice, ușor de mânuit, ușor de deschis și de resigilat.

Despre noile iaurturi Zuzu Bifidus le vorbesc consumatorilor două personaje simpatice, care personifică cele două culturi vii combinate atent în iaurt.

BeBe(Bifidobacterium BB-12®)  și ELA (Lactobacillus acidophilusLA-5®) formează Familia Bifidus, sunt întruchiparea bacteriilor prietenoase din iaurtul Zuzu Bifidus și ne ajută în fiecare zi să ne “cultivăm” flora intestinală. Cu BeBe și ELA, puteți face cunoștință pe website – www.zuzubifidus.ro – și pe Facebook - www.facebook.com/zuzubifidus.

Segmentul iaurt este pentru Albalact un obiectiv strategic încă din anul 2012, când compania a adus schimbări importante în portofoliul de iaurt Zuzu. De-atunci, an de an, Albalact a investit în iaurturile Zuzu, atât la nivel de produs, cât și la nivel de ambalaj.

Anul trecut, cu investiții de cateva milioane de euro, compania a modernizat linia de ambalare pentru iaurt și a introdus și un nou ambalaj în portofoliu - paharul de plastic pătrat cu gramaj mic. Ambalajul se regăsește acum în gama iaurturilor Zuzu de 125 și 140 de grame. Extinderea în categoria iaurt a adus compania Albalact între primii trei producători de iaurt din țară.

Zuzu este cel mai vândut lapte din România*. Albalact își păstrează poziția de lider pe piața laptelui cu brand-ul Zuzu încă din anul 2008. Albalact mai este lider de piață pe segmentul untului de masă și pe segmentul smântână, cu brand-ul omonim De Albalact.
Cu brand-ul Rarăul și portofoliul său de brânză proaspătă de vaci, compania a urcat pe locul 2 în această categorie.

*Potrivit A.C. Nielsen, Zuzu este cel mai vândut lapte ca volum, în România, în perioada ianuarie-aprilie 2015.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod