Ziua Înghețatei revine în toate restaurantele McDonald’s din țară

McDonald’s sărbătorește și în luna august Ziua Înghețatei. Sâmbătă, 12 august, în toate restaurantele McDonald’s clienții sunt așteptați cu surpriza verii de Ziua Înghețatei. Astfel, toți cei care vor trece pragul restaurantelor din întreaga țară vor putea să se răcorească cu o înghețată la cornet oferită gratuit.

În luna august, Ziua Înghețatei se întoarce în toate restaurantele McDonald’s din țară! Pentru că zilele călduroase sunt mai ușor de suportat cu cel mai popular desert al verii, McDonald’s își așteaptă clienții să se răcorească cu o înghețată la cornet din partea casei.

McDonald’s sărbătorește astfel unul din cele mai recunoscute produse – înghețata de vanilie la cornet, un desert fără conservanți artificiali, coloranți sau aditivi.
Gustul savuros de vanilie și textura cremoasă, fac din înghețata de vanilie un produs de calitate cu care McDonald’s se mândrește.

De Ziua Înghețatei la McDonald’s, clienții se vor putea răcori cu toții în oricare dintre cele 68 de restaurante din țară cu înghețata de vanilie la cornet pe care o vor primi din partea casei!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod