Ziua bună începe cu Tefal!

Oferă-le celor dragi savoarea micului dejun pregătit la tine în bucătărie!
Dimineţile lungi de vară încep să lase în urmă mireasma plăcută a vacanţei bine meritate. Și pentru că noul an şcolar se apropie, trebuie să ai grijă ca întreaga familie să fie pregătia să facă faţă noilor provocări.

Noi îţi propunem combinaţia ideală de energie și optimism pentru ca cei dragi să-şi înceapă ziua cu bateriile încărcate, plini de vitalitate şi voie bună!

Sendvişuri delicioase pentru dimineţi pline de energie...

Micul dejun este una dintre cele mai importante mese ale zilei, aşa că asigură-te că micul şcolar deprinde de acasă obiceiurile unui stil de viaţă  echilibrat. Pregăteşte-i cele mai delicioase gustări de dimineaţă în doar câteva minute cu Sandwich Maker-ul Tefal Avante 3 in 1! Plăcile cu înveliş antiaderent ale dispozitivului asigură o desprindere uşoară şi uniformă a sendvişurilor, urmată de o curăţare care nu necesită prea mult efort.
Compact si usor de depozitat chiar si pe verticala, va fi mereu la indemana cand ai nevoie de el. Poţi pregăti imediat sendvişuri sănătoase, vafe gustoase ori preparate din carne cu ajutorul celor trei tipuri de plăci de care dispune Sandwich Maker-ul Tefal Avante 3 in 1. Poţi vedea deja bucuria din ochii celor mici?

... sau o gustare crocantă!

Două felii de pâine prăjită cu puţin unt, dulceață sau miere şi un ou fiert pot fi de asemenea un mic dejun perfect, asigurând aportul necesar de nutrienţi. Prăjitorul de pâine Subito 3 de la Tefal va pregăti un mic dejun delicios cu energie pentru întreaga zi! Având 7 niveluri de prăjire, dispozitivul îţi permite să controlezi gradul de rumenire, iar mânerul care poate fi ridicat complet te va ajuta să scoți cu ușurință feliile de pâine.
De asemenea, funcțiile de încălzire şi dezgheţare ale aparatului transformă prăjitorul de pâine Tefal într-un magician priceput al gustărilor de dimineaţă.

Ceai aromat sau o ceaşcă de cacao cu lapte?

Bucuria dimineţilor din copilărie seamănă cu o cană zdravănă de cacao cu lapte sau cu gustul aromat al ceaiului cu lămâie, nu-i aşa? Ideal pentru a oferi un plus de savoare micului dejun, fierbătorul Thermovision Tefal te ajută sa prepari diverse băuturi calde pentru gustarea de dimineaţă. Filtrul detaşabil anticalcar va proteja dispozitivul, iar funcţia de purificare a apei va asigura o băutură sănătoasă pentru dimineţile răcoroase de toamnă.
Având o capacitate de 1.5 L şi funcţia de păstrare a temperaturii lichidului în interior, poţi pregăti fără doar şi poate băuturile pentru micul dejun al întregii familii.

Cafeaua de dimineaţă

Nelipsită din arsenalul dimineților ideale pentru un start energic al zilei este cafetiera de la Tefal Subito 3, care va da o savoare perfectă dimineţilor. Aminteşte-ţi de vremea studenţiei şi orele matinale la care trebuia să te prezinţi negreşit la facultate. Răsfaţă-ți simţurile cu o cafea care îţi va oferi vitalitatea de care ai nevoie întreaga zi. Datorită capacităţii de 1,25 L şi funcţia automată de oprire după 30 de minute, care păstrează lichidul din interior cald, vei pregăti cea mai aromată cafea pentru cei dragi!

Aşadar, de ce să nu-ţi transformi diminețile într-un start plin de energie cu un mic dejun gustos și sănătos pregătit cu hărnicie de Tefal?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod