Zeci de mii de cai putere pe rooftop-ul Veranda Mall

Cele mai senzaționale 200 de mașini tunate din țară își dau întâlnire la a doua ediție a EuroCar Rooftop Meet, în weekend-ul 11-12 mai, în parcarea supraterană de la Veranda Mall. Evenimentul organizat de Streetmaniacs – cea mai mare comunitate de pasionați de autoturisme modificate, reunește mașini care ajung chiar până la 800 de cai putere.
Intrarea este gratuită pentru vizitatori și vor putea interacționa atât cu proprietarii, cât și cu bijuteriile acestora pe patru roți, în intervalul orar 10:00-18:00, sâmbătă și duminică.

În prima zi a evenimentului cei peste 80.000 de cai putere ai mașinilor vor putea fi auziți și puși la treabă printr-o serie de concursuri menite să țină cu sufletul la gură audiența.

Limbo cu mașini – Concurenții experimentați trec pe rând cu mașinile printr-o poartă care coboară la fiecare trecere, eliminând din mașini, iar mașina cu cea mai joasă gardă iese câștigătoare.

Airride battle – Două mașini dotate cu suspensie pe aer, puse față în față, vor "dansa" pe muzică, iar cea mai aplaudată mașină de către spectatori va câștiga.
Loudest pipes - Cele mai gălăgioase turații vor fi măsurate și auzite la Veranda Mall, și bineînțeles, cea mai gălăgioasă mașină va fi desemnată câștigătoare.
EngineBay - Concurenții își ridică capota motorului pentru ca acesta să fie jurizat, iar mașina câștigătoare este cea mai bine modificată și cu motor personalizat.


Cele mai interesante tuning-uri realizate de împătimiții cailor putere vor fi premiate a doua zi. Creativitatea, pasiunea și adrenalina sunt cuvintele care definesc acest eveniment.

„De la an la an a crescut standardul mașinilor acceptate în cadrul evenimentului și ne dorim ca toți cei care ne vor vizita în weekend, la această noua ediție a EuroCar Rooftop Meet, să se bucure de noile performanțe ale mașinilor tunate cu mulți cai putere și îi asigurăm că distracția va fi garantată”, a declarat Daniel Tomescu, organizator EuroCar Rooftop Meet.
„Suntem bucuroși să putem găzdui în parcarea noastră supraterană și cea de-a doua ediție a evenimentului EuroCar Rooftop Meet.
Pentru noi este foarte important să oferim vizitatorilor și clienților Veranda Mall activități de impact, speciale și foarte diverse. Prin urmare așteptăm vizita tuturor celor pasionați de mașini tunate, precum și a celor dornici să vadă spectacolul dat de caii putere”, a spus Maria Crăciun, Center Manager, Veranda Mall.    
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod