Yoga pentru echilibru între minte, corp și suflet

Dacă intenționezi să te apuci de sport, dar nu ești suficient de motivată sau poate ai jonglat între fitness și clase de zumba sau aerobic până ai obosit, noi îți oferim o serie de motive pentru care să te apuci de yoga.  

Practicarea yoga îmbunătățește flexibilitatea organismului, dezvoltă forța musculară, corectează postură corpului, îmbunătățește respirația, întărește sistemul cardio-vascular și cel mai important poate reduce semnificativ stresul și poate ameliora starea de sănătate.

 

Spre deosebire de alte sporturi yoga nu presupune atât de mult efort fizic și mai nou a devenit un adevărat trend în rândul femeilor fiind din ce în ce mai practicat în România. Mai mult decât atât… ce e interesant de știut e că anul acesta, pentru prima dată în România, va avea loc un festival unde practicantele de yoga se pot desfășura în voie, pe plajă. Este vorba despre Festivalul Dakini, care va avea loc la Tuzla în perioada 29 iunie – 2 iulie.

În premieră,  la noi în țara, acest festival va reuni pe o plajă pitorească, peste 100 de DJ români și străini.

Spectacolele aviatice, workshopurile, și în special cursurile de yoga și atelierele de artă și creație vor fi susținute de artiști și maeștri din toată lumea și vor completa playlist-ul complex oferit de invitații care vor urca pe cele 3 scene amplasate pe plaja de la Tuzla.  
 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod