Yacht Bucharest pentru evenimente private și corporate

Yacht Bucharest, o terasă inspirată de Riviera Franceză, locul ideal pentru petreceri private și corporate! Situată pe malul lacului Herăstrău, Yacht Bucharest este o terasă inspirată de Riviera Franceză. Deschis în această vară, restaurantul dispune de un spațiu generos, ceea ce va face posibil, în perioada care va veni, găzduirea petrecerilor private și a evenimentelor de tip corporate. De asemenea, Yacht Bucharest dispune de un meniu internațional, cu precădere spre zona mediteraneeană.

Restaurantul este situat pe partea de lac din parcul Herastrău, pe ponton, având o panoramă superbă asupra lacului și a insulei din mijlocul acestuia.

Cele 150 de locuri la mese se înmulțesc în serile de weekend când terasa se transformă într-un club în aer liber, unde se dansează până la răsărit. Înainte ca DJ-ul să își ia locul, cinele tematice și muzica live însuflețesc pontonul. 

Fiecare vineri seară este dedicată muzicii live, cu artiști români și străini, iar serile de sâmbătă sunt pentru petrecere tematice, cum ar fi Seara Grecească sau Seară Spaniolă. Proprietarul, de origine franceză, și-a petrecut mult timp în sudul Franței la petreceri pe yacht-uri luxoase unde se mânca bine și se petrecea până în zori.

În momentul în care a ajuns în București și a văzut lacul Herăstrău, a vrut să recreeze acea atmosferă, de aici numele și designul terasei.
Acesta nu este numai un restaurant deosebit, ci și un loc de distracție în serile toride de vară, cu DJ care crează o atmosferă de vacanță și mulți artiști invitați să performeze, atât de pe plan local, cât și internațional. Cu o capacitate de 150 de persoane pentru serile relaxante, la cină, care poate duce spre 200-250 în nopțile fierbinți de dans, Yacht Bucharest este cu siguranță noua destinație de distracție și rafinament din zona de nord a capitalei.

Meniul „de pe yacht” este inspirat din bucătăria mediteraneeană, dar și internațională.

De el s-a ocupat Alexandru Cucu, fost concurent la Masterchef, împreună cu echipa sa de bucătari. Cele mai cerute preparate din meniul terasei sunt pieptul de rață servit cu piureu de morcovi, tagliatelle cu somon și caracatița crocantă. Nici scoicile sau dorada nu sunt ocolite, însă. Printre deserturi, vedetele sunt tiramisu, lava cake sau profiterulul. Alături de acestea, meniul de băuturi este de la cocktailuri, preparate din cafea până la cele mai renumite șampanii. Băutura vedetă este Yacht Lemonade.
Rezervari la 0765 991 991 sau pe office@yachtbucharest.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod