Wine bar-ul Mouton Cadet - la Cannes pentru a 70-a ediție a festivalului de film

Baron Philippe de Rothschild SA a respectat tradiția și anul acesta, fiind pentru a 25-a oara furnizorul oficial de vinuri al Festivalului Internațional de Film de la Cannes.  Între 17 și 28 mai, acoperișul Palais des Festivals a fost cadrul perfect pentru a reuni reprezentanții industriei cinematografice, cu ocazia aniversării celei de-a 70-a ediții a Festivalului. Conceput și creat de către decoratorul parizian Mathias Kiss, Wine Bar-ul Mouton Cadet a fost din nou “the place to be” pentru cei ce au dorit să deguste Mouton Cadet Limited Edition în timp ce se bucură de priveliștea amețitoare a golfului Cannes.

De-a lungul timpului, Wine Bar-ul Mouton Cadet a fost gazda perfectă pentru regizori de renume internațional, actori și personalități marcante ale lumii cinematografice.

Anul trecut, în timp ce Woody Allen și Jesse Eisenberg s-au bucurat de intimitatea barului, Eva Longoria a apreciat caracterul exclusivist al decorului pentru a găzdui tradiționala sa gală caritabilă, în parteneriat cu The Global Gift Foundation și The Eva Longoria Foundation. Întalnirile cu presa au fost un prilej pentru regizorii Xavier Dolan, Nicole Garcia și Jonathan Jakubowicz de a se bucura alături de echipele lor de spectaculosul decor al Wine Bar-ului Mouton Cadet și de priveliștea idilică.

Wine Bar-ul Mouton Cadet este locul de întâlnire al talentelor de renume internațional, precum Robert de Niro, Usher, Marion Cotillard, Léa Seydoux.
În acest cadru și-a făcut apariția și Juriul ediției 2016 a Festivalului (Arnaud Desplechin, Kirsten Dunst, Valeria Golino, Mads Mikkelsen, László Nemes, Vanessa Paradis, Katayoon Shahabi și Donald Sutherland) precum și președintele juriului, regizorul australian George Miller, care a sărbătorit la Wine Bar-ul Mouton Cadet închiderea Festivalului.

Din dorința de a atinge perfecțiunea, artistul decorator Mathias Kiss a conceput un nou design pentru Wine Bar-ul Mouton Cadet, design ce a avut ca punct de plecare conceptul abordat anul trecut, și dorința sa de a integra liniile unei vile în stilul  Palm Springs cu influențe  French Art Deco.
Astfel, a reușit să ofere un decor plin de fast și iluzii optice, încadrat perfect de priveliștea spectaculoasă de 180 de grade, de la etajul al 6-lea al Palais des Festivals.  Astfel, și în 2017, Wine Bar-ul Mouton Cadet a reprezentat locul preferat al celebrităților care au participat la Cannes și au putut descoperi aici noua sticlă de colecție Mouton Cadet Cannes 2017 Edition.

În acest an,  designul sticlei este un omagiu adus celei de-a 70-a aniversări a celui mai fastuos festival de film din lume. Mouton Cadet Cannes 2017 Edition este un vin dezirabil pentru colecționari, ce a fost servit în cadrul evenimentelor exclusiviste și cinelor oficiale ale Festivalului, dar care poate fi găsit pe piețele selecționate din întreaga lume, inclusiv în România.

 
 
Pentru a marca cea de-a 70-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cannes, evenimentul Mouton Cadet Cannes Edition din România va avea loc la clubul Loft din stațiunea Mamaia, în data de 10 iunie 2017.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod