Weleda Baby - îngrijire naturală certificată pentru bebeluși și copii, din prima zi de viață

Pentru orice copil, mai ales în primii ani, contactul cu exteriorul este un continuu test de adaptabilitate. O lume complet necunoscută, nouă, în care puiul tău este expus la numeroși stimuli, iar pielea lui delicată prezintă o sensibilitate accentuată chiar și la cea mai mică atingere. Gama Weleda Baby, prietena de încredere a mămicilor, oferă soluții de îngrijire certificate natural, recomandate din prima zi de viaţă a bebeluşului, fără uleiuri minerale, parfumuri sintetice, coloranți sau conservanți sintetici, care ar putea afecta funcțiile normale ale pielii.Pielea bebelușului este cea mai expusă și, totodată, cel mai ușor de lezat, astfel că eritemul fesier, eczemele, iritațiile sau dermatitele pot apărea în orice moment, creând celui mic o stare de disconfort și de usturime.

Weleda Baby foloseşte de mai bine de 90 ani efectul binefăcător al gălbenelelor (calendula), una dintre plantele medicinale cele mai eficiente pentru menținerea sănătății naturale a pielii.
Datorită conținutului său ridicat de substanțe active precum carotinoidele, aceasta ajută pielea să se regenereze: curăţă rana, calmează procesele inflamatorii şi stimulează crearea de țesut nou. Calendula este cultivată în propriile grădini biodinamice din Wetzgau. Astfel, ea poate fi transformată în tinctură primară imediat după cules. Mai mult de o tonă de flori proaspăt culese sunt prelucrate în fiecare an.

Produsele organice de îngrijire zilnică Weleda Baby pun mare preț pe confortul și buna dispoziție a copiilor. Astfel, pielea lor delicată va avea parte de o îngrijire specială, sub forma unui strat protector și hrănitor, care să nu împiedice capacitatea sensibilă de percepție a lumii din jur.
Specialiștii Weleda Baby evită în mod conștient utilizarea substanțelor sintetice pentru culoare și parfum, parfumul produselor provenind exclusiv din uleiuri eterice naturale.

Weleda Baby folosește în compoziția produselor exclusiv ingrediente naturale, uleiuri vegetale bogate (uleiul de migdale dulci, rapiță, cocos sau palmier), însoțite de beneficiile extractelor nutritive din plante precum mușețelul. Gama cu extract de gălbenele cultivate biodinamic reunește 10 produse atent concepute pentru fiecare nevoie a bebelușilor și copiilor.

Ceara pură de albine, lanolina vegetală şi mai ales zincul din Crema de gălbenele pentru zona scutecului Weleda Baby formează o barieră naturală protectoare între pielea delicată a bebeluşului şi umezeala din scutec.
Imediat după aplicarea cremei, extractele de gălbenele şi muşeţel încep să calmeze zona. Gălbenelele au efect vindecător, iar muşeţelul reduce inflamaţiile şi calmează pielea. Uleiurile organice preţioase de migdale şi de susan stimulează regenerarea pielii şi o îngrijesc cu blândeţe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod