Vrabia rosie - o drama implacabila

Frumoasa Dominika Egorova, o fosta speranta a baletului rus, a carei cariera s-a terminat tragic printr-un accident, ajunge de pe scena artistica, printr-un joc al hazardului, in culisele spionajului international condus de SVR, Serviciul de Informatii Externe Rus.  Ea este impinsa de unchiul sau, o persoana cu o pozitie importanta in cadrul agentiei, sa intre in jocurile murdare organizate de spionajul rus, fiind instruita in arta seductiei fara scrupule, pentru stoarcerea de informatii si eliminarea adversarilor.


Intr-una dintre misiunile sale ajunge sa-l cunoasca pe un tanar ofiter de contrainformatii al CIA si din acel moment incepe batalia vietii sale, aceea de a se elibera de un sistem care o folosise, o ranise si o manipulase cu cruzime si de a lupta pentru drepturile sale de om liber, de a iubi, de a face propriile alegeri si de a-si apara propriile valori. Autorul, fost agent al CIA, este un bun cunoscator al lumii dure a spionajului si al jocurilor sale duble.

Povestea imaginata de el cauta sa infatiseze latura umana, fragila, a unor personaje antrenate sa nu aiba sentimente, ci doar o inteligenta cameleonica pusa in slujba unui stat sau a altuia.  Dincolo de activitatile de spionaj, autorul surprinde adevarate drame personale ascunse, sufletele unor oameni care interactioneaza cu ceilalti in functie de propriile lor sentimente si nu de programarile impuse de un sistem sau altul.
Lumea aceasta a oamenilor din umbra capata culoare exact atunci cand inimile incep sa-si vorbeasca.

Pret intreg: 35.00 RON. Pret pe site: 31.5 RON (TVA inclus). Vrabia rosie de Jason Matthews este publicata de editura Meteor Publising.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod