Victoria Dent Estetic - servicii de Smile design, simulări 3D, scanare 3D și 3D printing

Clinic Victoria Dent Estetic, parte a lanțului de clinici Victoria, a inaugurat în Piața Victoriei din București una dintre cele mai avangardiste centre de profil din România. Este vorba de un spațiu care, datorită dotărilor inovatoare, pare asemănător unui centru de cercetare din viitor, dar în care lucrează zeci de medici și asistente. Clinica din București se alătură celor două deja existente în Pitești și Râmnicu Vâlcea care, în doar câțiva ani, au tratat aproape 15.000 de pacienți, generând o cifră de afaceri de 1,2 milioane de Euro, in 2016.


BNua clinică este dotată cu echipamente lansate recent la târgurile de specialitate, deținând un  computer tomograf cu cea mai mică doză de iradiere din lume, aparatură terapeutică performantă, sală chirurgicală prevăzută cu aparatură și instrumentar special pentru intervențiile din sfera bucomaxilară, scanere intraorale și laborator propriu de tehnică dentară. Dotarea clinicii și a laboratorului permit realizarea unor tratamente și dispozitive dentare de o calitate net superioară.
În plus, pacienții pot vedea, în timp real, simulări 3D ale noilor dinți, iar cu ajutorul printerelor 3D se poate crea mostra fizică a modului în care zambetul va arata, cu mult înainte de finalizarea lucrării. Pe lângă aceste servicii, noua clinică deschisă în Piața Victoriei oferă servicii de scanare orală și radiografie panoramică și CT gratuit pentru faza inițială.

În plan funcțional, pacientii beneficiază de servicii de radiologie, precum și de un plan de tratament gratuit, avantajele fiind predictibilitatea atât a costului cât și a timpului, dar și economie de timp și bani, pentru fiecare pacient în parte.
În plus, datorită tehnologiei de ultimă generație, actul medical urmează toate fazele necesare, oferind un plus de siguranță. Clinica Victoria Dent Estetic are o capacitate de 50 de pacienți pe zi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod