Veranda Mall anunță programul distracției în vacanța mare

În vacanța mare, întreaga familie petrece la Veranda Mall! Zilele lungi de vară se anunță pline de distracție, întrucât centrul comercial organizează o serie de evenimente recreative, care oferă opotunități diversificate de petrecere a timpului liber, atât celor mici, cât și celor mari.

“Ca de fiecare dată, ne dorim sa creăm posibilitatea vizitatorilor noștri de a avea o experiență cât mai plăcută atunci când vin în Veranda Mall. De aceea, pe parcursul vacanței de vară, atunci când oamenii își doresc să petreacă mai mult timp în aer liber și în compania prieteniilor, am pregătit un program special de activități, cu ateliere, difuzări de filme, jocuri și multe altele, pentru un public foarte larg. Și de această dată îi așteptăm pe bucureșteni să își creeze amintiri cât mai frumoase alături de cei dragi.” declară Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.


Vacanța, momentul perfect pentru shopping
În această perioadă, bucureștenii au posibilitatea de a profita de sesiuni prelungite de shopping în Veranda Mall, majoritatea magazinelor având discounturi semnificative.

În weekendul 22-23 iulie va avea loc Parada Reducerilor, două zile de promoții speciale, când toți iubitorii de cumpărături vor putea achiziționa produse la prețuri foarte avantajoase.


Spre exemplu, la Jolidon și CCC prețurile sunt cu până la 70% mai mici, Orsay, Pepco, Splend’or și Noriel au discounturi de până la 50%, iar la Salamander produsele sunt reduse cu 30%. În plus clienții vor fi întâmpinați și cu multe cadouri din partea magazinelor. Astfel, la Diverta la două cărți de la editura Nemira cumpărate, cea de-a treia este gratuită. În zona de food court, restaurantele au pregătit oferte speciale, cu prețuri care vor face cu ochiul tuturor pofticioșilor.  


În plus, pe parcursul celor două zile, clienții vor avea posibilitatea să discute despre cele mai recente tendințe de fashion, make-up și hairstyling, alături de stiliști cunoscuți, în cadrul nui eveniment moderat de Gina Pistol.

Programul evenimentelor pentru tineri și familii
Marți- Clubul de vară pentru gameri și cinefili
Până pe 22 august, în fiecare zi de marți, la Veranda Mall rulează unele dintre cele mai cunoscute producții cinematografice, în amfiteatrul din fața centrului comercial.

Programul începe de la ora 10:00 cu filme pentru copii, precum Singuri acasă (The Secret Life of Pets), Trolls, Finding Dory, Zootopia. De la ora 20:00, cei mari sunt așteptați să vizioneze filme faimoase, precum Căpitanul America: Războiul Civil, Doctor Strange, Agenți aproape secreți, XXX: Return of Xande Cage.
În plus, pe parcursul zilei, în amfiteatrul Veranda Mall, iubitorii de jocuri video se pot juca unele dintre cele mai populare jocuri, precum FIFA sau NFS.


Miercuri- Summer Park
Timp de 6 săptămâni, în fiecare miercuri, între 17:00 și 21:00, copiii pot participa la concursuri de low darts, aruncatul potcoavei sau sărituri cu sacul, evenimente unde au ocazia să își facă prieteni noi și să se bucure împreună de timpul petrecut în aer liber.


Joi - Atelierele Descoperă lumea
În fiecare joi, cei mai curioși copii au ocazia să descopere o mulțime de informații captivante despre marile țări ale lumii, precum Franța, Hawaii, China sau Australia în cadrul atelierelor Descoperă lumea. Pe parcursul celor două ore ale atelierului copiii vor participa la activități educative și jocuri prin care vor învăța despre specificul fiecărei țări.
Atelierele se desfășoară la locul de joacă pentru copii, iar înscrierile se fac la infodesk sau pe pagina de Facebook Veranda Mall. În fiecare săptămână au loc două ateliere, cu câte 35 de copii cu vârste curpinse între 4 și 10 ani, participarea fiind gratuită.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod