Vara – anotimpul în care frigiderul devine cel mai bun prieten

A devenit o normalitate și este nelipsit din toate casele. Orice proces de mobilare a bucătăriei pornește cu alegerea lui.
În ziua de astăzi, frigiderul este cu adevărat o necesitate. Dacă luăm în calcul și faptul că suntem în plină vară, chiar ar fi greu să îți imaginezi măcar o zi fără el. Și pentru ca nu o dată ai fost pus în situația de a nu avea suficient loc în frigider când vin prietenii sau familia în vizită, Beko a lansat gama de combine frigorifice Evo Line, ce vine cu un design inovator Kitchen Fit, și oferă un volum mai mare pentru depozitare, la aceleași dimensiuni exterioare. 

Design-ul Kitchen Fit permite acum încorporarea combinei frigorifice independente în mobila de bucătărie.
Ușa combinei frigorifice se deschide la un unghi de 90°, care permite o funcționalitate maximă și pentru spațiile mai puțin generoase. 

Încadrate în clasa de consum A++, combinele frigorifice Beko Evo Line oferă un consum optim de energie electrică și o economie de 30% comparativ cu produsele similare din clasa A+. Astfel, te vei putea bucura de funcțiile combinei tale frigorifice, cu un consum redus de energie. În plus, gama Evo Line vine și cu un nou sistem de iluminare, mult mai eficient decât până în prezent.

Pentru că timpul pe care îl ai la dispoziție pentru activitățile casnice este din ce în ce mai scurt, acum nu trebuie să îți mai faci griji pentru drumurile dese la supermarket.
Combinele frigorifice Beko Evo Line sunt prevăzute cu un compartiment cu temperatura de 0°C, ideal pentru carne proaspătă, pește și alimente cu o durată de viață mai scurtă.

Compartimentul special EverFresh+ este proiectat pentru păstrarea prospețimii legumelor și a verdețurilor până la 30 de zile. Acesta reglează nivelul umidității la interior, prin designul  sertarului și prin intermediul curenților de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdețurilor și legumelor și prelungește durata de conservare de până la trei ori mai mult față de frigiderele obișnuite.

Combinele frigorifice Beko Evo Line vin cu tehnologia NeoFrost Dual Cooling, benefică atât pentru tine cât și pentru mediul înconjurător.
Prin sistemele Active Dual Cooling și No Frost, alimentele pot fi păstrate în cele mai bune condiții de conservare, în timp ce factura de energie electrică va fi redusă. Răcirea se realizează prin intermediul curenților de aer ventilați ce acționează independent în cele două compartimente. Această tehnologie previne amestecarea mirosurilor și ajută atât la distribuirea uniformă a umidității, cât și la restabilirea rapidă a temperaturii interioare, după deschiderea ușii. 

Află mai multe despre noua gamă Beko Evo Line pe www.beko.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod