URSUS UNTOLD, prima bere special creată pentru un festival de muzică

URSUS a lansat prima bere special creată pentru un festival de muzică din România, inspirată de trăirile și atmosfera unică de la UNTOLD. Partener principal încă de la prima ediție, URSUS continuă și anul acesta colaborarea cu UNTOLD, cel mai bun festival de muzică din Europa, printr-o serie de noi experiențe și momente cool. URSUS UNTOLD este o bere în ediție limitată cu un gust special produsă după o rețetă dezvoltată pentru festival.

Asocierea dintre URSUS și UNTOLD a contribuit la ambiția organizatorilor de a-l transfoma în cel mai important festival de muzică din Europa, iar regele berii în România rămâne un partener de încredere și de distracție pentru publicul festivalului și pentru toți consumatorii.

Ediția limitată URSUS UNTOLD este disponibilă pe timpul verii, în perioada iunie – august și este ambalată în trei variante de doze cu elemente stilistice reprezentative pentru universul muzicii UNTOLD.

URSUS UNTOLD este o bere blondă cu un gust special și extrem de interesant datorită soiurilor speciale de hamei folosite. Cu un gust mai lejer, berea este răcoritoare și ușor de băut, ceea ce o transformă în băutura perfectă pentru a întreține entuziasmul unui festival de muzică și a răcori atmosfera ori de câte ori este nevoie.

URSUS UNTOLD este distribuită la nivel național în rețelele de comerț modern și tradițional.
Pe lângă gustul răcoritor și plăcut și ambalajul special, URSUS UNTOLD vine și cu o serie de surprize și experiențe antrenante pentru consumatori.

În luna iulie, campania “Hai la Untold” oferă abonamente duble la UNTOLD și pack-uri de URSUS UNTOLD utilizatorilor care găsesc indiciile ascunse pe site-ul campaniei http://momente.cool/hailauntold.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod