Urban Homme – Noul parfum David Beckham

Dinamic. Modern. Masculin. David Beckham este unul dintre barbaţii al căror stil fascinează. Imaginea cool urbană a lui David este şi inspiraţia noului parfum bărbătesc Urban Homme, ediţie limitată.

Dinamic. Modern. Masculin. David Beckham este unul dintre barbaţii al căror stil fascinează. Imaginea cool urbană a lui David este şi inspiraţia noului parfum bărbătesc Urban Homme, ediţie limitată.

Emanând o eleganţă relaxată, acest parfum cu accente fructat - lemnoase este expresia stilului bărbătesc contemporan. Fiind unul dintre cei mai bine îmbrăcaţi bărbaţi de pretutindeni, David Beckham pare să combine şi să asorteze cu uşurinţă piese vestimentare diverse, ca şi cum ar fi un talent nativ pe care-l posedă.

Cu o afinitate recunoscută pentru costumele bine croite, David reprezintă prototipul bărbatului actual, citadin, care îşi păstrează eleganţa în maniere şi ţinută. Fie că poartă un tricou cu cravată şi un pulover tricotat, David stăpâneşte arta ţinutelor casual chic. La apariţiile degajate ale lui David contribuie şi atitudinea sa. Ȋncrezător în forţele proprii, pentru că el stabileşte tendinţele şi nu le urmează, David Beckham a devenit una dintre persoanele de referinţă în modă.
Parfumul Urban Homme captează exact esenţa stilului personal al lui David.

Parfumul împrăştie note zemoase de mandarin, de măr verde şi cimbru, care vitalizează simţurile. Notele de mijloc sunt infuzia de levănţică, violete şi ananas, care sunt îmbinate pentru a-şi lăsa amprenta senzuală asupra trupului pe care se împrăştie. La toate acestea, se adaugă notele de bază cu o tentă fină, masculină, precum mirosurile de ambră şi de lemn de cedru. Ȋntreaga experienţă senzorială Urban Homme este una proaspătă, elegantă, fascinantă, aşa cum este şi personalitatea lui David.


Pornind de la ambalajul parfumului Homme, Urban Homme are nu doar o cutie, dar şi o sticlă deosebită.
De data aceasta, ediţia limitată Urban Homme este colorată în roşu mat pentru a transmite vizual starea de energie şi îndrăzneală a parfumului. Cutia care adăposteşte parfumul este argintie, pe ea fiind scris “David Beckham” cu litere roşii. Designul pătrunzător este completat şi de noul logo circular David Beckham, inscripţionat cu negru, care dă o nouă perspectivă asupra produsului. Ȋnsuşeşte-ţi stilul modern şi elegant al lui David Bechkam purtând noul lui parfum.
Urban Homme se adresează bărbaţilor care îndrăznesc să adopte un stil propriu.

Variantă: Eau de Toilette – 30ml, 50 ml.

 Preţ : 30ml – 109.62 lei ; 50ml – 134.60 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod