Un sfert de secol de existenţă sărbătorit de compania Auto Schunn în stil bavarez

Înfiinţat în 1993 de către antreprenorul vizionar Jurgen Schunn, grupul de firme Auto Schunn reprezintă astăzi una dintre cele mai mari investiţii de succes cu capital german din România. "În acest an, compania noastră a împlinit 25 de ani de existenţă pe piaţa auto din România. Aniversăm un sfert de secol dedicat dezvoltării progresive şi perpetuării principiilor care definesc familia Auto Schunn.

Investind în România încă din anul 1993, am ajuns în clubul select al companiilor înfiinţate în anii 90 care şi în prezent performează la cel mai înalt nivel, fiind una dintre cele mai mari firme din România în acest domeniu. Centrele noastre din locaţiile Arad, Deva, Suceava, Sibiu şi, în curând Timişoara, vă aşteaptă cu drag. Echipa Auto Schunn ofer[ respect şi îşi asumă ferm şi conştient responsabilităţi pe termen lung. La ceas aniversar,  invităm românii să sărbătorească alături de noi un secol de performanţă", a arătat Juergen Schunn, preşedintele companniei Auto Schunn, în discursul de deschidere al aniversării, organizată în spiritul frumoasei sărbători bavareze Oktoberfest.

Aniversarea de 25 de ani a companiei Auto Schunn a coincis cu cea de a doua ediţie Oktoberfeier, organizată de compania germano-română la sediul său din Arad în parteneriat cu Clubul Economic Româno-German Arad (DRW).

Evenimentul a oferit participanţilor o zi specială în care valoarile culturale germane, ţinutele tradiţionale, muzica şi dansul s-au împletit cu aromele culinare iar berea şi-a oferit parfumul tradiţional împreună cu vinuri de înalta clasă din podgoriile arădene. Atmosfera a fost prietenoasă, de la mic la mare invitaţii simţindu-se  "ca acasă". Printre invitaţi s-au aflat companii germane membre în cluburile economice din Arad şi Timişoara, clienţi şi prieteni, diplomaţi de rang înalt precum şi prieteni ai companiei între care o amintim pe Eli Lăslean, creatoarea de modă a Primei Doamne a României, Carmen Iohannis

Explicaţii foto: Gazdele evenimentului, Juergen Schunn (preşedintele grupului de firme Auto Schunn) şi Elena Kovacs (manager general Auto Schunn), alături de invitaţii speciali, printre care şi celebra creatoare de modă Eli Lăslean.

Omul de afaceri româno-german Juergen Schunn a îmbrăcat o ţinută tradiţională bavareză şi a fost o gazdă primitoare, alături de întreaga sa familie: soţia Reghina, fiica Elisabeth şi fiul Ralph Schunn.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod