Un boost de energie numit Caldarium

Diana Resort Băile Herculane pune la bătaie cele mai bune terapii antistress. Propunerea noastră de azi? Caldarium-ul. Mai exact, o baie de aburi specifică Imperiului Roman. Calitățile sale indubitabile? Este perfectă pentru toți cei care suferă de tensiuni musculare, de insomnii, de astm bronşic, de dureri reumatice, de tuse cu expectoraţii și de circulaţie sangvină deficitara. Un alt atuu care nu trebuie neglijat? Caldarium dă un nou boost de energie tenului, îl întinerește și îi redă luminozitatea.

Cauza? Aburii. Aceștia sunt agenți terapeutici grozavi.

Tu știi după ce principiu funcționează Caldariumul? Află că este o încăpere în mijlocul căreia se află un bazin cu apă fierbinte – temperatura apei nu depășește 50 de grade. Pe margine, se află băncuțe calde din ceramică, precum și o sursă de apă pentru răcorire. În Caldarium, poți sta aproximativ 20 de minute, după care e bine să iei o pauză în zona de relaxare. Caldarium-ul poate fi considerat Spa pentru pori, deoarece aburii au rolul să deshidă porii și să curețe pielea de toxine.

Căldura din încăpere stimulează circulația sângelui, ceea ce duce la întărirea sistemului imunitar și a metabolismului.

Vino să testezi și tu puterea binefăcătoare a aburilor din Caldarium la spa-ul Diana Resort. Hotelul este amplasat într-un feeric cadru natural de poveste, la Băile Herculane. Renovat în totalitate, Diana Resort dispune de 440 locuri de cazare în 220 de camere ce îndeplinesc cele mai bune condiții de servicii și confort.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod