"Un bărbat iubește mai mult decât o femeie"- carte semnata de Dan Truția

Chiar dacă pare o afirmație făcută de către un reprezentant al sexului masculin, nu este. Afirmația pe care autorul Dan Truția a transformat-o într-o carte, perfectă pentru toți cei care caută răspunsuri cu privire la iubirea împărtășită ori ba, aparține unei femei cât se poate de îndrăgostită de partenerul ei.

"Deși sunt de profesie regizor de film, am fost întotdeauna atras de psihologie. Poate și pentru că regia este bazată foarte mult pe psihologie. Eu am fost primul meu subiect de studiu, am învățat foarte mult, mi-am redefinit modul de a gândi, am transformat greșelile în experiențe de viață, am adoptat o nutriție sănătoasă, am devenit terapeut autorizat, am făcut curat în viață păstrând doar persoanele care merită și renunțând la cele toxice, mi-am făcut timp să practic ceea ce iubesc să fac.Acest drum m-a dus natural către domeniul dezvoltării personale și al coaching-ului.
Astfel pot ajuta și alți oameni să trăiască mai bine, să fie fericiți, să dezvolte relații armonioase atât social cât și în cuplu. Artele precum fotografia, filmul, muzica, scrisul, se adresează direct spiritului și aduc un binemeritat echilibru într-o societate aproape mecanizată și anesteziată din punct de vedere emoțional. Iar prin tot ceea ce fac, indiferent de domeniul abordat, îmi doresc să aduc un zâmbet și o stare de bine celor din jur."
- Dan Truția, autor

"Un bărbat iubește mai mult decât o femeie" o poveste care te va ține cu sufletul la gură, o poveste care te va duce prin cele mai frumoase momente ale unei relații de dragoste, o poveste care te va emoționa, te va face să visezi, în care te vei regăsi și nu în ultimul rând, o poveste din care vei putea învăța o parte din secretele unei relații fericite și împlinite.


Comandă cartea "Un bărbat iubește mai mult decât o femeie" de pe Bookzone.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod