Un aparat de tuns, dar care?

Echilibrul perfect intre putere si seductie, look-ul impecabil si atitudinea increzatoare reusesc de fiecare data sa intoarca orice privire.

Atentia la cele mai mici detalii, de la alegerea tunsorii pana la intretinerea stilului de barba, face ca un look sa fie cu adevarat desavarsit. Iar pentru a-si crea propriul stil, orice barbat are nevoie de un aparat de tuns. Cum alegi aparatul de tuns care te va insoti in fiecare zi, in diminetile petrecute in fata oglinzii pentru seri de gala?

Defineste-ti stilul!

Un aparat de tuns poate deveni complicele eficient pentru un look cool daca tii cont de cateva reguli de baza.
Mai intai de toate fii atent cand alegi distantierul. Incepe cu cea mai mare lungime, opreste-te in mod regulat pentru a-ti aranja parul si a te uita la rezultatul obtinut, iar pentru perciuni si uniformizare foloseste-te de foarfece. Cu reglaje ultra-precise pentru a se adapta cu usurinta in functie de zona, posibilitatea de a fi folosite sub dus, autonomie ridicata si functii de reincarcare si conectare la priza, aparatele de tuns Rowenta for Men sunt armele perfecte in realizarea celui mai seducator look! Aparatul de tuns parul si barba Rowenta MultiStlye Precision se adapteaza perfect in functie de zona, pentru un tratament personalizat, in conformitate cu nevoile tale.
Profilul unic al lamelor din titan foarte rezistent permite o taiere dintr-o miscare a firelor de par iar cele 42 de setari (de la 2 mm la 22 mm), confera ultraprecizie in taiere. Display-ul digital permite controlarea nivelului de putere a bateriei, selectia pieptenului si setarea lungimii.

Vrei o barba perfecta?

Pentru faimoasa “barba de 3 zile” dar si pentru adevarata barba, care are din ce in ce mai multi adepti pe zi ce trece, nimic nu inlocuieste un aparat de tuns…barba Rowenta for Men! Aceasta va fi lasata ca prin magie exact la dimensiunea potrivita pentru a-ti oferi stilul de barba ravnit, fara a uita de perciuni.
Aparatul de tuns barba de inalta precizie, cu tehnologie de aspirare Rowenta AirForce Precision permite o taiere de exceptie si iti protejeaza in acelasi timp pielea, evitand iritatiile. Turbina de mare viteza permite aspirarea a pana la 95% din firele de par. Pentru o taiere de exceptie si o tunsoare extrem de precisa, aparatul este prevazut cu lame cu invelis din titan si reglaje precise: 20 de setari si precizie de 0.5 mm pentru ca tu sa te bucuri de stiluri multiple.

Pentru o fata impecabila, nu sari peste nas si urechi… Trimmerul pentru nas si urechi Rowenta Nomad este aliatul ideal pentru un look impecabil.

Raspunde oricarei provocari cu aparatele de tuns Rowenta for Men!

www.men.rowenta.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod