Un an de Căpitan în Bucătărie

Pe 13 octombrie, ”Căpitan în Bucătărie” împlinește 1 an de la lansare și cu această ocazie organizează o petrecere specială la Voila Bistro. Conceptul este de ”Seară de clătite cu prietenii” (la care vor fi prezenți și invitați din primul sezon al emisiunii, prieteni, presă și parteneri) și va fi filmat, pentru că va deveni episodul aniversar de 1 an de ”Căpitan în Bucătărie”.

Invitații vor vedea cum un preparat devine de poveste dacă îi adaugi drag și voioșie și vor deveni eroi ai episodului aniversar ce se va filma cu această ocazie.

Căpitanul va pregăti 6 sortimente de bucurie și nesaț pe care le va ascunde în creme și dulcețuri numai bune să încânte simțurile. Emisiunea ”Căpitan în Bucătărie” are 12 episoade lunare. Prima parte este dedicată gătitului și cuprinde rețete și moduri de preparare cu gust și bun gust. În a doua parte, alături de invitați de marcă degustăm și ne bucurăm. Poveștile sunt la ele acasă la Căpitan în Bucătărie, iar una din rubricile permanente ale emisiunii se referă la gustul copilăriei.

„Căpitan în Bucătărie” poate fi urmărit pe canalul propriu de youtube vezi canalul de youtube
sau pe siteul dedicat vezi siteul emisiunii.  Camelia Căpitanu a realizat emisiuni pentru 6TV, TVH, Pro Cinema, apoi a colaborat cu Andreea Marin pentru TVR, în calitate de co-prezentatoare a emisiunii "Prețuieste Viața".

În prezent în emisiunea ”Căpitan în Bucătărie” pune în aceeași oala cele trei pasiuni ale sale: televiziunea, actoria și…bucătăria!

Pe 13 octombrie este și ziua de naștere a Cameliei Căpitanu, care acum un an ales să lanseze proiectul într-o zi importantă pentru ea.  Evenimentul aniversar va avea loc in Bistrot Voila, strada general Budisteanu, nr.18 incepand cu 18. Povestea va ține de la ora 18 și până la ultima clătită.
Cu această ocazie are loc și lansarea oficială a site-ul emisiunii www.capitaninbucatarie.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod