Tupperware® - un business care de peste 60 de ani susține dezvoltarea socială și financiară a femeilor din întreaga lume

De peste 60 de ani, compania americană Tupperware® revoluționează modalitatea de păstrare a hranei, prin crearea de produse inovatoare și identificarea unor soluții surprinzătoare pentru bucătărie și cămin. Tupperware este un business pentru  femei, bazat pe relaționare și aducerea oamenilor împreună, având ca liant produsele inovatoare și de foarte bună calitate. Povestea Tupperware® a început în 1946, când fondatorul companiei, Earl Tupper, a prezentat Bolul Wonderlier, un produs revoluționar, ce a reprezentat punctul de plecare în crearea standardului ridicat de calitate oferit de Tupperware®.
 

 

Produsele sunt destinate păstrarii, preparării, congelării, transportului și servirii preparatelor, garantând prospețimea alimentelor, unul dintre cele mai importante obiective ale Tupperware®. De-a lungul timpului, compania a creat produse inteligente care simplifică viața, oferindu-i consumatorului posibilitatea să economisească timp și bani.

 

Produsele Tupperware® sunt menite să diminueze cantitatea de deșeuri, protejează mediul înconjurător și sunt concepute să reziste o viață și chiar mai mult, cunoscut fiind faptul că se moștenesc din generație în generație.
Dincolo de ingeniozitatea produselor, de știința și tehnica ce se află în spatele acestora, Tupperware® înseamnă oameni și acest lucru nu s-a schimbat nici în această eră modernă, în care tehnologia și mediul virtual par să ne ocupe tot timpul.

 

Succesul constant de-a lungul anilor al produselor Tupperware®, cât și planurile de viitor ale companiei, se sprijină pe trei elemente de bază: produsul, prezentarea și omul – deoarece omul dă viață produselor Tupperware. Tupperware® a lansat conceptul de vânzare prin party, un model de succes urmat ulterior de numeroase companii de vânzări directe.
Party-ul Tupperware® reprezintă o șansă de a te întâlni cu familia, prietenii, vecinii, colegii si de a petrece momente de calitate alături de ei, descoperind un mod distractiv de a găti împreună.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod