Trubaduro - un nou hub de entertainment în București

Trubaduro este cel mai nou hub de entertainment din București, având ca scop reinventarea ideii de “distracție cu prietenii”. Trubaduro desfășoară proiecte menite să distreze și să transforme serile banale în oraș în adevărate aventuri alături de prieteni. Proiectele Trubaduro vin în completarea formelor de entertainment deja existente în București, fiind un mix inedit între escape rooms, board games, piese de teatru și petreceri tematice.

Chiar dacă suntem mereu în grabă și, chiar și atunci când suntem cu în oraș cu prietenii, nu ne putem dezlipi de smartphone, cred în puterea unei povești spuse bine. Dacă adaugi și interactivitate, atunci oamenii uită de mail-uri Facebook și intră în jocul tău.” a declarat Paul Cioc, co-fondator Trubaduro.

Cel mai nou proiect al hub-ului este jocul de societate “Dinner with murder” - un concept nou pentru bucureșteni, care aduce crima și misterul ce o învăluie, la cină... pe aceeași farfurie. Jocul spune povestea unei crime care se bazează pe un scenariu intrigant, unde timp de o oră, fiecare participant la cină va avea un rol, o misiune și cel puțin un secret. “Dinner with murder” este disponibil pentru grupuri de cel puțin șase participanți, iar miza jocului este găsirea criminalului, la fel ca în filmele polițiste. De-a lungul cinei, prin două runde de joc conduse de un moderator, participanții trebuie să descopere indiciile și secretele pe care fiecare personă le va dezvălui, intrând în pielea personajului pe care îl interpretează.

Au fost create trei scenarii originale: Circul Marconi, Hotel Belverdere și Stiletto, cel din urmă fiind recomandat în special fetelor și petrecerilor de burlăcițe. Toate aceste jocuri se desfășoară în incinta Distrikt 42 (Centrul Vechi, Strada Sfântul Dumitru, nr. 3), iar prima reprezentație are loc duminică, 20 august 2017. Pe lângă distracția generată de implicarea în joc, Distrikt 42 pregătește un delicios meniu personalizat, cu prețuri speciale pentru participanții de la “Dinner with murder”. Taxa de acces în cadrul jocului este 40 lei, iar meniul pregătit de Distrikt 42 variază între 35 și 40 lei, fiind compus din fel principal și desert.

“Poveștile thriller sau horror, cele care ascund o crimă făcută din motive nebănuite sau cele care testează limite, sunt preferatele mele. După ce am jucat tot ce se poate, de la jocuri de societate la escape room-uri, am realizat că ar putea să existe o nouă dimensiune a distrației.  Îmi place să văd Bucureștiul ca un playground pentru adulți, așa că în 2015 am lansat primul proiect de tipul mystery game combinat cu teatru interactiv <<Repetiție cu public>> o provocare pentru bucureșteni de a găsi un criminal într-o piesă de teatru ce se construiește cu ajutorul lor, iar <<Dinner with murder>> este o nouă invitație pentru toți cei care își doresc să experimenteze forme de distracție...

altfel.” a adăugat Paul Cioc, co-fondator Trubaduro.

După lansarea “Dinner with murder”, Trubaduro pregătește bucureștenilor primul haunted house din România („Omul Negru”) care va avea lansarea de Halloween. Jocurile copilăriei mutilate de coșmaruri, prind viață sub forme înfricoșătoare sub puterea Omului Negru -  personajul mistic care sperie copiii de toate vârstele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod